Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Webmaster

post_image

RekryilmoitusPetenkoiratarvike.com on lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliike, joka tarjoaa yli 10 000 tuotetta koirille, kissoille, kaneille ja muille lemmikeille. Vuonna 2004 perustettu verkkokauppamme on alallaan Suomen suurin. Palvelemme asiakkaitamme myös Suomen suurimmassa lemmikkitarvikeliikkeessä Vantaan Tammistossa sekä Pirkkalan ja Raision suurmyymälöissämme.

Haluamme tehdä lemmikinomistajien arjesta helpompaa tarjoamalla erittäin laajan valikoiman ruokia ja tarvikkeita, nopeat ja luotettavat verkkokaupan toimitukset sekä joustavat toimitustavat ympäri Suomea. Näiden ohella toimintamme kulmakivi on asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu.

Tarvitsemme joukkoomme osaajaa toimistollemme Tammistoon. Etsimme sinua,

Webmaster

Vastaat työssäsi verkkokaupan ylläpidosta ja kehittämisestä. Osallistut myös sähköisen markkinoinnin kehittämiseen ja toteuttamiseen, ennen kaikkea hakukoneoptimointiin ja -markkinointiin. Pystyt analysoimaan työsi tuloksia ja kehittämään toimintaa niihin perustuen, yhdessä oman tiimin ja yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta verkkokaupan ylläpidosta ja haluat palavasti kehittää osaamistasi edelleen. Toivomme, että sinulla on osaamista hakukoneoptimoinnista sekä sähköisestä markkinoinnista. Olet oma-aloitteinen, otat vastuuta ja sinulla on halu kehittyä. Olet sekä innovatiivinen että analyyttinen, ja pystyt toimimaan nopeasti muuttuvassa markkinaympäristössä. Hallitset tulosten analysoinnin ja osaat pitää kiinni sovituista aikatauluista. Haluat toimia osana tiimiä, tarttuen toimeen kuin toimeen tarpeen niin vaatiessa, ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi erinomaista suomen kielen taitoa sekä omakohtaista kokemusta lemmikkien kanssa harrastamisesta. Työssä katsotaan eduksi visuaalisen kuvan ja markkinointitekstien hallitseminen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn nopeasti kehittyvässä lemmikkitarvikkeiden verkkokaupassa. Tiimimme on työtä pelkäämätön, innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas. Työ ei sovi lemmikkiallergisille. Mikäli arvostat reipasta tekemisen meininkiä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Mäkipeura p. 040 5431 968 torstaina 14.11. klo 10-12.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.11. mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Pinterest
Rekrytointi.com

Tietoja

Hakuaika: 7.11.2019 - 21.11.2019
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/peten-koiratarvike-oy/webmaster-vantaa/724421/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen