Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Web-kehittäjä, Cyber, Espoo

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Operations-yksikkö vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration.

 

Haluatko olla mukana toteuttamassa uniikkia cyber-turvallisuustuotetta, jollaista ei muualla tehdä?

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme Espoon Otaniemeen

WEB-KEHITTÄJÄÄ

osaksi OSINT/Cyber Warfare -tiimiä, joka kehittää Patrian CRAWLR-tuotetta. 

CRAWLR:n tuottaman datan avulla voidaan tunnistaa trendejä, ennustaa tapahtumia, havaita rikollistoimintaa sekä parantaa tilannetietoisuutta mahdollisista viranomaisuhista. Tuotekehityksen lisäksi töihin liittyy tutkimusta, protoilua, testausta ja ylläpitoa. Meillä työskentelee monipuolinen ja osaava porukka data-analyytikkoja ja ohjelmistokehityksen kovia ammattilaisia. Kanssamme pääset kehittämään ratkaisuja ja tukemaan viranomaisasiakkaitamme heidän moninaisten haasteidensa parissa

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta web-käyttöliittymäkehityksestä

  • erityisesti TypeScript ja Vue 
  • mutta myös esim. Python ja React

Viihdyt varmasti porukassamme, jos sinulla on lisäksi kokemusta ja mielenkiintoa myös seuraavia osa-alueita kohtaan:

  • Käyttöjärjestelmien perusosaaminen, Docker ja Linux
  • Tietokantojen tuntemus, PostgreSQL ja NoSQL
  • Monipuolinen ohjelmointikielien osaaminen ja hyvät ohjelmointitaidot (funktionaalinen ja/tai reaktiivinen)
  • Ohjelmistokehityksen yleiset työkalut 
  • Graafikannat, hakuindeksit, Tekoäly/koneoppiminen (AI, ML)
  • Luonnollisen kielen käsittely (NLP)
  • DevOps 

Pääset vaikuttamaan merkittävästi työnkuvaasi — roolisi tiimissä katsotaan kokemuksesi, osaamisesi ja halujesi mukaan. Ennen kaikkea odotamme sinulta intohimoa oppia jatkuvasti uutta! Voit olla juuri koulusta valmistunut (esim. tietotekniikan tai ohjelmistokehityksen alalta) tai sinulla voi olla jo useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa.

Miksi Patria?

Meillä työskennellään joustavasti ja sinulla on mahdollisuus myös tehdä töitä etänä. Vaikka meillä ei ole pallomerta tai omaa pienpanimoa, meiltä löytyy hyvät luontaisedut ja rento, ammattimainen ote tekemiseen. Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä projektien eri vaiheista ainutlaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esihenkilöiden tuella. Haluamme, että viihdyt työssäsi – tervetuloa meille!

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Espoon Otaniemi. Lisätietoja paikasta hakuprosessista rekrykumppanimme Kaisa Kokkonen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh. 044 588 6109.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 28.2.2022 mennessä. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun löydämme etsimämme.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuus­selvitys. Prosessiimme kuuluu myös lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Turvaa yhteiskunnalle: Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 9.2.2022 - 28.2.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/wed-kehittaja-cyber-espoo/1423204/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä