Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

WEB Developer

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella. 

Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä Suomen kovimman digikehitysporukan kelkkaan, sillä etsimme lisää osaajia devaustiimiimme. Nyt haussa

 

WEB DEVELOPER

Products and Services Development -yksikköön.

 

Products and Services Development -yksikkö vastaa Veikkauksen omasta ohjelmistokehityksestä sekä omista järjestelmistä: pelijärjestelmistä, pelipalveluiden ydinjärjestelmistä ja myyntikanavien ohjelmistoista.

 

Veikkauksen digitaalisilla palveluilla on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää: www.veikkaus.fi on Suomen suurin kuluttajaverkkokauppa, jossa asioidaan yli miljoona kertaa viikossa, ja Veikkaus-sovelluskin löytyy jo satojen tuhansien asiakkaiden käytöstä.

 

Tässä tehtävässä fokus on modernin web-palvelun kehittämisessä. Toimimme ketterissä kehitystiimeissä, joihin kehittäjien lisäksi kuuluu mm. suunnittelijoita, testaajia, analyytikoita ja tuote- ja peliasiantuntijoita. Moniosaajatiimit ja monipuoliset projektit mahdollistavat oppimisen ja tekemisen myös teknologiarajojen ja osa-alueiden yli. Kehitämme palveluita analytiikan avulla ja teemme mm. jatkuvaa A/B-testausta, kehitämme omaa koneoppimisohjelmistoa sekä viemme muutoksia tuotantoon jopa useita kertoja päivässä. Tärkeää meille on työn korkea laatu ja rento, mutta aikaansaava työskentelyilmapiiri.

 

Webin puolella käytämme FP/FRP -ohjelmointiparadigmoja ja muita avainsanoja ovat

TypeScript, ES6, React, Less, Bacon.js, Lodash, Webpack, GraphQL, Node.js, AWS ja GCP.

 

Odotamme vähintään kahden vuoden kokemusta verkkopalveluiden kehittämisestä sekä niissä hyödynnettävistä teknologioista. Toimit mielelläsi osana ketterää tiimiä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet valmis jatkuvasti oppimaan lisää ja sinulla on reipas asenne.

Tuotamme arvokkaita palveluita suoraan kuluttaja-asiakkaillemme, joten tekemisen laadun on oltava lähellä sydäntä.

 

Tarjoamme Sinulle joustavat työtavat, mielekkään työn, työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä kilpailukykyiset edut. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa ja meillä on käytössä myös joustavat etätyöskentelyn toimintamallit.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Väisänen torstaisin klo 13-15 puh. +358943702252. Lähetä hakemuksesi cv:n kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.09.2022, sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 19.8.2022 - 23.9.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/web-developer/1682371/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Google
Node.js
React

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä