Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Web Analyst

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Nyt haemme Data Science -tiimiin kokenutta

Web Analystia

kehittämään Veikkauksen web- ja sovellusanalytiikkaa. Tiedolla johtaminen ja dataohjatuvuus ovat Veikkauksen toiminnan keskiössä. Meillä on Suomen suurin verkkokauppa sekä yksi Suomen suurimmista asiakaskannoista ja kattavimmista tietovarastoista. Digitaalisissa kanavissamme vierailee viikottain keskimäärin yli miljoona uniikkia kävijää ja pelitapahtumia on vuosittain satoja miljoonia. Sovelluksen merkitys on vahvassa kasvussa ja sen analytiikan kehittäminen onkin yksi lähitulevaisuuden painopisteistä.

Tehtäviisi Web Analystina kuuluu Veikkauksen kuluttajaverkkokaupan ja sovelluksen analytiikasta vastaaminen. Kehität ja implementoit analytiikkaa vastaamaan liiketoiminnan ja muiden sidosryhmien tarpeisiin. Implementointiin liittyen tulet tekemään läheistä yhteistyötä front-end- ja sovelluskehittäjien kanssa. Tuet myös web- ja sovellusanalytiikan itsepalvelua kouluttamalla Veikkauksen henkilöstölle työkalujen käyttöä sekä autat heitä rakentamaan raportteja. Olet kiinnostunut alan kehityksestä ja pysyt ajan tasalla siihen liittyvistä uusimmista teknologioista sekä siihen vaikuttavista laeista ja säännöksistä. Omalla toiminnallasi olet keskeisellä paikalla edistämässä dataohjautuvuutta sekä tiedolla johtamisen kulttuuria sisäisiä sidosryhmiä tukien.

Odotamme sinulta

 • kokemusta web- ja sovellusanalytiikan hyödyntämisestä sekä erityisesti niiden implementoinnista Googlen työkaluilla (Google Analytics, Firebase, Google Tag Manager)
 • Javascript perusteet (analytiikan tarpeisiin)
 • GA4 -ja DataStudio -osaaminen plussaa
 • Typescriptin osaaminen plussaa
 • web- ja sovelluskehityksessä käytettyjen teknologioiden (esim. HTML, React) tuntemista
 • kykyä tehdä SQL:llä peruskyselyitä ja tietokantojen perusteiden hallintaa
 • BigQuery-kokemus plussaa
 • vähintään perustietoja tilastotieteistä
 • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tietojenkäsittelytiede, matematiikka, tilastotiede)
 • kiitettävää suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
 • proaktiivisuutta tunnistaa sidosryhmien tarpeet
 • palvelukeskeistä asennetta ja hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Tuot aktiivisesti esiin omia näkemyksiäsi ja kehitysehdotuksiasi toiminnan kehittämiseksi sekä haluat itsekin kehittyä jatkuvasti sekä asiantuntijana että työkaverina. Innostus uusimpia teknologioita kohtaan katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten ja haastavien tehtävien sekä kilpailukykyisten työsuhde-etujen lisäksi mahtavat työkaverit, joilta voit oppia paljon uutta erityisesti datan hyödyntämisestä ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä. Työmme on joustavaa ja käytössämme on modernit työvälineet ja -teknologiat. Merkityksellisyyttä työhön tuo Veikkauksen yhteiskunnallinen erityistehtävä pelihaittojen ehkäisyssä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työpaikka sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa, Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Jos kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si meille heti, mutta kuitenkin viimeistään 6.12.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Data Science -tiimin esimies Perttu Punakallio 050 349 6392 tai perttu.punakallio@veikkaus.fi.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 22.11.2021 - 6.12.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/web-analyst/1340112/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Teknologia

React
Javascript

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä