Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkoasiantuntija, Operations, Espoo, Tampere, Halli

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Systems & Integrations on noin 300 osaajan ohjelmisto- ja järjestelmäkehitykseen keskittyvä yksikkö. Meillä suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan elektroniikkaa, ohjelmistoja ja järjestelmiä tilannetietoisuuden, kyberin, sensoriteknologian, signaalinkäsittelyn ja häiveteknologian alueilta.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme Systems & Integrations -ryhmiin vahvistukseksi

Verkkoasiantuntijaa, 

Etsimme uutta asiantuntijaa tiimiimme, joka huolehtii Patrian Operations -yksikön sisäisistä ja ulkoisista verkoista. Pääset kehittämään, ylläpitämään ja valvomaan luokittelemattomia ja turvaluokiteltuja verkkoympäristöjä, joissa tietoturva-asiat ovat erityisen kriittisiä. Eli pääset varmasti haastamaan itseäsi ja kehittymään yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Työssäsi vastaat tietoliikenneverkkojen kehittämisestä ja osallistut ympäristöjen vikatilanteiden ratkaisemiseen. Osallistuminen säännöllisiin auditointeihin kuuluu myös työnkuvaan. Työtehtävät ovat monipuolisia ja pääset tekemään työtäsi melko itsenäisesti, joten parhaiten tehtävässä menestyy vähintään muutaman vuoden työkokemuksella varustettu asiantuntija.

Arvostamme kokemusta tietoturvaan liittyvistä kokonaisuuksista sekä käytännön kokemusta verkkoympäristöjen suunnittelusta. Sinulla on kokemusta erilaisista lokitusjärjestelmistä ja verkkojen monitoroinnista. Tunnet yleisimmät salaustekniikat, ja osaat asentaa ja konfiguroida verkkolaitteita käytännön tasolla. Ymmärrät IP-verkon toimintaa ja miten sitä lasketaan, sekä osaat dokumentoida selkeästi.

Etsimme henkilöä, joka osaa etsiä ongelman lähdettä myös perinteisillä työkaluilla, kuten Traceroute, SHH-yhteys ja Tcpdump. Ymmärrät, miten perinteinen reititys toimii, ja tiedät, mitä VPN tarkoittaa, olipa kyseessä SSL- tai IPsec-yhteys. Sinun ei tarvitse olla osaaja kaikissa edellä mainituissa teknologioissa vaan etsimme tiimiimme toisiaan täydentäviä henkilöitä.

Etsimme aktiivista ja ratkaisukeskeistä henkilöä, jolla on vahva ymmärrys verkon toiminnasta ja kykyä ymmärtää verkkoa kokonaisuutena. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä työskennellä ajoittaisen paineen alla. 

Miksi valita Patria seuraavaksi työnantajaksi?

Patria toimii erittäin mielenkiintoisella toimialalla puolustusteollisuudessa ja kotimaisena huoltovarmuusyhtiönä. Meillä pääset tekemään sellaista, mitä et muualla pääse edes näkemään! Työskentelet osana mukavaa ja ketterää tiimiä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Patrialla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi huippuluokan ammattilaiseksi. 

Haluamme, että viihdyt työssäsi! Tarjoamme sinulle Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluu esimerkiksi Auntie- mielenhyvinvointipalvelut. 

Tehtävä on työn luonteesta johtuen mahdollista toteuttaa hybridityönä (n. 50/50 perehdytysvaiheen jälkeen). Lähin toimipisteesi olisi sijainnistasi riippuen joko Espoo, Tampere tai Halli.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Johanna Välimäki, johanna.valimaki@patriagroup.com tai puh +358 504775476 arkisin klo 15-17 välissä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.3.2023 - 9.4.2023
Sijainti: Espoo, Jämsä, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/verkkoasiantuntija-operations-espoo-tampere-halli/2038799/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä