Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

UI-suunnittelija

post_image

RekryilmoitusOlemme suosittujen suomalaisten palvelujen LAURA™ rekrytointijärjestelmän, Rekrytointi.comin ja Rekrytointi.com Osaajapankin kehittäjä. Palveluillamme autamme asiakkaitamme onnistumaan vuosittain yli 40 000 rekrytoinnissa ja osaajia työurillaan eteenpäin. Yrityksemme omistajia ovat suuret suomalaiset mediayhtiöt. 

Etsimme nyt UI-suunnittelijaa 

Meillä tekemäsi työ näkyy ja merkitsee tuhansien ihmisten arjessa ja uran käännekohdissa. 

Suunnittelet käyttöliittymiä yhteistyössä tuotepäälliköiden ja ohjelmistokehittäjien kanssa asiakkaita tarkasti kuunnellen. Matalan hierarkian yrityksessä pääset tekemään töitä koko porukan kanssa. 

Tehtäviisi kuuluvat

 • Käyttöliittymien suunnittelu palvelujemme uusiin toimintoihin sekä nykyisten käyttöliittymien kehittäminen. Vastuullasi on luoda visuaalisesti näyttäviä moderneja käyttöliittymiä, jotka ovat käyttäjille helppoja oppia, selkeitä käyttää ja joista syntyy käyttäjille erinomainen käyttäjäkokemus.  
 • UI-pelikirjan laatiminen ja ylläpitäminen. Vastuullasi on laatia ja ylläpitää pelikirjaa, joka ohjaa tuotekehitystä modernien ja intuitiivisten käyttöliittymien toteutuksessa ja oikeiden käyttöliittymäkomponenttien käytössä. 
 • Olemassa olevien käyttöliittymien yhtenäistäminen ja optimointi. Toivomme, että luot käyttöliittymäsuunnittelullemme uuden suunnan huomioiden yhtenäisyyden uuden ja vanhan välillä. 
 • Visuaalinen suunnittelu. Huomioit käyttöliittymien, typografian ja värien suunnittelussa sekä UI-pelikirjan toteuttamisessa yhteensopivuuden palvelun brändiin. 
 • Tuotesuunnitteluun osallistuminen UI-asiantuntemuksella. Tarkoituksemme on selkeä. Teemme rekrytoinnista ja työnhausta sujuvaa. Seuraat tuotekehityksen tiekarttaa, jonka avulla otat työssäsi huomioon myös liiketoiminnan tarpeet. Kerrot rohkeasti omat kehitysehdotuksesi ja osallistut UI-asiantuntemuksellasi myös tuotekehityksen suunnitteluun.

Toivomme sinulta 

 • osaamista ja kokemusta UI-suunnittelusta 
 • Ratkaisuhenkistä ja positiivista asennetta 
 • Ketterää, kokeilevaa ja ihmislähtöistä työotetta 

Kiinnostus laajemminkin käyttäjäkokemukseen sekä teknisiin fronttipuolen toteutustekniikoihin ovat plussaa, mutta eivät vaatimuksia tehtävään. Tuemme kehittymistäsi sinua kuunnellen. 

Miksi valita meidät? 

 • tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn 
 • tekemälläsi työllä on aidosti merkitystä ja saat siihen itsenäistä vaikutusvaltaa 
 • saat monipuolisen tehtävänkuvan, johon voit myös itse vaikuttaa 
 • tarjoamme tukea tekemisellesi sekä kehittymisellesi 
 • pääset itse vaikuttamaan käyttämiisi työkaluihin 
 • saat elämäsi mukaan joustavan hybridimallin, jossa saat valita teetkö pääosan töistäsi etänä vai toimistollamme Helsingin Pasilassa, Triplan vieressä 
 • tarjoamme joustavan työajan ja monipuoliset työsuhde-edut 

 

Kehitettäviin palveluihin voit tutustua: laura.fi ja Rekrytointi.com

Lisätietoja antaa tuleva esihenkilösi Pekka Miettinen p. 050 460 6660 aina maanantaista torstaihin. Jos en pääse vastaamaan, niin laita tekstari ja soitan sinulle takaisin???? 

Käsittelen hakemuksia ja tapaan hakijoita (ensitapaaminen lähtökohtaisesti etänä) koko hakuajan, joten toivon sinun hakevan mahdollisimman pikaisesti. Hakuaika päättyy 10.10.2022. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. 

  

Minkälainen työpaikka olemme? 

LAURA Rekrytointi Oy on reilun parinkymmenen asiantuntijan muodostama työyhteisö, jossa arvostamme toinen toisiamme. Työyhteisöömme pääset mukaan juuri sellaisena kuin olet.

Panostamme näihin asioihin: työhyvinvointiin, jatkuvaan kehittymiseen, laadukkaisiin työvälineisiin ja työsuhde-etuihin. Voit lukea meistä lisää verkkosivuiltamme

Tehtävän avainsanoja: ui, ui suunnittelija, ui developer, käyttöliittymäsuunnittelija, graafinen käyttöliittymä, käyttökokemus, käyttäjäkokemus, frontend, developer, ux

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 14.9.2022 - 10.10.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/laura-rekrytointi-oy/ui-suunnittelija/1787274/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä