Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tutkasignaalinkäsittelijä / Systems, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

 

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

 

Kiinnostaako sinua kehittää huippuluokan järjestelmiä, jotka ovat osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa? Oletko innostunut työskentelystä uusien teknologioiden ja tuotekehityksen parissa? 

 

Etsimme nyt Patrialle Tampereelle

TUTKASIGNAALINKÄSITTELIJÄÄ

 

Tässä tehtävässä tulet osaksi Research-tiimiä, joka työskentelee useiden Patrian omien järjestelmien sekä tutkimusluonteisten projektien parissa. Projektien henkilöt koostuvat useiden eri alojen huippuammattilaisista, joten tulet olemaan hyvässä seurassa!

Tutkasignaalinkäsittelijänä työnkuvasi keskittyy tutkajärjestelmien signaalinkäsittelytehtäviin. Työtehtävät painottuvat enemmän raakasignaalin suodatukseen ja signaalin kohinasuhteen parantamiseen, mutta voit päästä toteuttamaan myös seuranta-algoritmeja, mikäli ne kiinnostavat sinua. Lisäksi osallistut järjestelmän kenttätestaukseen, jolloin pääset näkemään työsi tulokset myös käytännössä. Työkaluinasi tehtävässä toimivat pääosin Matlab ja Python. 

Etsimme tehtävään matemaattisesti orientoitunutta henkilöä, jolla on vähintäänkin vankka teoreettinen tietotaito digitaalisesta signaalinkäsittelystä sekä aikasarja-analyyseistä. Työkokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, jos olet kiinnostunut kehittymään alan ammattilaiseksi. Haasteita tehtävässä saadaan kuitenkin riittämään myös kokeneelle signaalinkäsittelijälle. Ymmärrys langattomasta tietoliikennetekniikasta ja koneoppimisesta on eduksi.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

 

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.patriagroup.com viimeistään 13.6.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. 

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Tampereella. Kaikille uusille patrialaisille tehdään turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit. 

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnelin Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@eezy.fi. 

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 1.6.2021 - 13.6.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/tutkasignaalinkasittelija-systems-tampere/1211485/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Python

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä