Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TUTKASIGNAALINKÄSITTELIJÄ / ALGORITMIKEHITTÄJÄ, OPERATIONS TAMPERE

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

Etsimme System & Integrations – porukkaamme Tampereelle

TUTKASIGNAALINKÄSITTELIJÄÄ / ALGORITMIKEHITTÄJÄÄ

Me Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Tuottamamme ratkaisut ja järjestelmät ovat teknisesti vaativia, joten parhaat ratkaisut syntyvät vain saumattoman yhteistyön tuloksena. 

PCL (Passive Coherent Location) -ryhmässämme kehitettävät tutkajärjestelmät ovat nykyaikaisin teknologioin tehtyjä kokonaisuuksia, sisältäen kaikki osa-alueet antenneista laajan signaalilaskennan läpi käyttöliittymään saakka. Työ limittyy vahvasti softan, laskennan, raudan ja signaalinkäsittelyn toimivaan yhteispeliin omien tuotteidemme muodossa. Tämä paikka tarjoaa pähkinöitä purtavaksi erityisesti matemaattisista haasteista ja algoritminkehityksestä innostuvalle tekijälle. Tuotteidemme parissa työskentelevistä tiimeistämme löytyy osaamistaustaa monelta tekniseltä saralta, kuten antenneista, RF:stä, HW:stä, signaalinkäsittelystä ja moninaisista softateknologioista.

Tuotteeseemme MUSCL:een voit tutustua täältä: https://youtu.be/36N_6mC_qrc

Puhumme mielellämme tarkemmin juuri sinun kiinnostuksen kohteistasi ja oppimistavoitteistasi!

Työnkuvaa voidaan muokata oman kiinnostuksesi mukaan ja taustasi voi matemaattinen tai tekninen – algoritmit ovat joka tapauksessa työsi keskiössä. Erityisesti arvostamme kokemusta seuranta-algoritmien kehityksestä. Myös jos seuraava lista -tai osa siitä- resonoi, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää: Digitaaliset signaalirakenteet, Matlab-signaalimallinnus ja -järjestelmäsimulointi, digitaalinen signaalinkäsittely, RF-signaalin tehobudjettilaskelmat ja etenemismallit, mittauksien ohjausjärjestelmät, signaalien tallennus ja laskennan rinnakkaistaminen.

Porukkamme on pääosin korkeasti koulutettua ja työmme teknologisesti vaativaa, joten lupaamme sinulle myös ammatillisesti hyvää sparria, haastetta ja oppimismahdollisuuksia. Työskentelemme suomen ja englannin kielillä, joten odotamme sinulta myös kykyä sujuvaan suullisen ja kirjalliseen viestimiseen molemmilla.

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan!

Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla! Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan osaamiseen perustuvaa palkkaa. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen.

 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh 044 588 6109, parhaiten tavoitettavissa keskiviikkoisin 10-11.30 ja perjantaisin 9-11. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 10.11.2022 mennessä. 

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.10.2022 - 10.11.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/tutkasignaalinkasittelija-algoritmikehittaja-operations-tampere/1821173/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä