Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Turvajärjestelmien järjestelmäasiantuntija, Paretec Oy

post_image

RekryilmoitusJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA

Etsimme turvajärjestelmien käyttöönottotehtäviin kokenutta järjestelmäasiantuntijaa Paretec Oy:n ammattitaitoisen tiimin vahvistukseksi pääkaupunkiseudulla. 

Haluaisitko sinä työskennellä laadukkaasti ja hyvällä meiningillä työyhteisössä, jossa todella viihdytään? Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme!

Paretec Oy:n muodostavat sähkö-, rakennusautomaatio- ja teleurakointiin, huoltoon ja suunnitteluun erikoistunut Sähköpare Oy sekä kiinteistöjen turvallisuustekniikan järjestelmiin, suunnitteluun ja huoltopalveluihin erikoistunut Paratec Oy. Yritys palvelee niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin asiakkaita ja sen toiminnan kulmakiviä ovat korkea osaaminen, asiakaslähtöisyys ja asiakkaalle helppo palvelumalli. Konserniyhtiöt työllistävät yli 150 alan ammattilaista, ja niiden liikevaihto on noin 20 milj. euroa.

OLISITKO SINÄ ETSIMÄMME OSAAJA?

Etsimme kahta ammattitaitoista järjestelmäasiantuntijaa turvajärjestelmien käyttöönottotehtäviin. Järjestelmäasiantuntijana työskentelet asiakasrajapinnassa, vastaten käyttöönottoprojekteista kokonaisvaltaisesti.

Erityisesti arvostamme osaamistasi palo- ja rikosilmoitinjärjestelmien sekä kulunvalvonta- ja kameravalvontajärjestelmien osalta.

Toivomme sinulta vahvaa työkokemusta alalta ja kykyä työskennellä kyseisissä tehtävissä itsenäisesti. Arvostamme suuresti, jos suhtaudut työhösi kunnianhimoisesti, mutta silti positiivinen pilke silmäkulmassa!

Tarjoamme

Paretec tarjoaa järjestelmäasiantuntijalle haastavan työn, mielekkäiden projektien parissa sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Paretecilla työtä tehdään laadukkaasti ja ammattitaidolla, toinen toistaan arvostaen! 

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen.
  • Kannustava palkkaus + edut.
  • Työaika joustava
  • Työn aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.

Näin haet

Paretec Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 02.09.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.8.2021 - 2.9.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/rekryluuri/turvajarjestelmien-jarjestelmaasiantuntija-paretec-oy/1263174/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä