Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotetiedon omistaja, Land Operations, Hämeenlinna

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration.

 

 Haemme nyt Hämeenlinnaan

Tuotetiedon omistajaa

työskentelemään tiiviisti kolmen hengen tuotetiedon ja liiketoimintakohtaisten sovellusten kehitystiimissä.

 

Työtehtävässä vastaat Patria Land Operations -yksikön tuotetiedon kehityksestä ja kokonaisarkkitehtuurista. Tuotetiedonhallintajärjestelmänä (PLM) toimii Siemens TeamCenter, johon tietoa tuotetaan mm. NX-mekaniikka- ja E3-sähkö- CAD-ohjelmistoilla. Roolissa otat vastuullesi operatiivisen tuotetiedon määrittelyn sekä ylläpidon, ja pidät huolta siitä, että tuotetiedonhallintatyökalujen kehitys- ja arkkitehtuurinäkökulma vastaa kasvavan yksikön tarvetta nyt ja tulevaisuudessa. Tehtävään liittyy olennaisesti myös ohjelmistoja ja ylläpitoa toimittavien ulkoisten sidosryhmien ohjausta. Sisäisistä sidosryhmistä konsernin IT, loppukäyttäjät sekä liiketoiminnan johto ovat niitä, joiden kanssa pääset tekemään yhteistyötä roolin puitteissa.

 

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla riittää intoa sekä aikaisempaa kokemusta tuotetiedon kehittämisestä. Ihmisten kanssa toimiminen tulee sinulta luonnostaan, etkä arastele omien mielipiteidesi tuomista julki. Olet kokenut konkari PDM-PLM-tietojärjestelmäympäristössä, tietojärjestelmäarkkitehtuurissa sekä järjestelmien integraatioissa. NX ja TeamCenter ovat sinulle entuudestaan tuttuja, ja tiedät perusteiltaan E3, Vertex G4, Aton tai Corena -ohjelmistoista muutakin kuin nimet. Olet myös tottunut toimimaan eri sidosryhmien kanssa ja ohjaamaan heidän toimintaansa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. 

 

Miksi Patria?

Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtävän maan johtavassa puolustusteollisuuden yrityksessä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Saat olla monessa mukana ja pääset osallistumaan yhtiömme menestyksen rakentamiseen sekä kehittämään yhdessä tekemistämme. Toimipisteesi sijaitsee Hämeenlinnassa ja voit tehdä joustavasti etätöitä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2023 aikana.

 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. 

Haku on auki 16.6.2023 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kesälomakausi saattaa vaikuttaa haun aikatauluihin. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Tina p. 050 465 7404 perjantaisin klo 9–10, Sonja, p. 050 337 2144, ke 31.5. klo 9–10, ma 5.6. klo 15–16 ja ti 13.6. klo 10–11 sekä Enni p. 040 630 8125 ke 31.5. 14.30–16 ja ke 14.6. klo 9-11.

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian!

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 26.5.2023 - 16.6.2023
Sijainti: Hämeenlinna
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/tuotetiedon-omistaja-land-operations-hameenlinna/2222705/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä