Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotepäällikkö (Intelligent Process Automation)

post_image

RekryilmoitusEtsimme Tuote- ja kehityspalvelut yksikköömme 

Tuotepäällikköä

Tulet työskentelemään sähköisen asioinnin tuotealueella ja vastaat älykkään prosessiautomaation (Intelligent Process Automation) tuotealueen tuotehallinnasta ja kehittämisestä. Vastaat tuotealueen liiketoimintavaatimusten tunnistamisesta ja niiden kääntämisestä järjestelmäratkaisuiksi yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Huolehdit siitä, että tuotealueen tuotteet ja ratkaisut ovat laadukkaita, kilpailukykyisiä ja kustannustehokkaita koko niiden elinkaaren ajan. 

Olet hankkinut kannuksesi tietojärjestelmien kehittämisen parissa mieluusti finanssialalla. Olet voinut toimia esimerkiksi joissakin seuraavissa tehtävissä:

  • Business analyst -tehtävät ja vaatimusmäärittely
  • Liiketoiminnan kehityspäällikkö / epic owner
  • Tuotekehityspäällikkö

Seuraavat asiat ovat sinulle tuttuja: finanssiala, älykäs prosessiautomaatio, APIt/rajapinnat, pankkisovellukset ja digitaalisen käyttökokemuksen kehittäminen

Päivittäisessä työssäsi koordinoit tuotealueen kehittämistä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Sytyt liekkeihin, kun pääset tuottamaan selkeää määrittely- ja vaatimusmäärittelydokumentaatiota asiakkaillemme. Näet liiketoiminnan prosesseina ja pystyt siirtämään näkemyksesi prosessikuvauksiksi, jotka viestit eri sidosryhmille ymmärrettävästi. Toimit liiketoiminnan asiantuntijana tarjousvalmisteluissa ja projekteissa. Tehtävässä tarvitset näkemystä tulevista liiketoimintatarpeista ja kykyä priorisoida sekä pitkäjänteisyyttä viedä asioita eteenpäin. Vastaat tuotealueen regulaation ja muiden kehitystarpeiden seurannasta ja kehitystarpeiden tunnistamisesta. 

Tiimityöskentely on sinulle luontevaa ja sinulla on hyvät vuorovaikutusvalmiudet toimia erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on halu nähdä haasteet mahdollisuuksina ja sinulla on innovatiivinen työskentelyote. Arvostamme erityisesti halua uuden oppimiseen, kokemusta SAFe toimintamallista sekä ymmärrystä sovelluskehityksestä. Kykenet sujuvaan suulliseen ja kirjalliseen viestintään sekä suomeksi että englanniksi. 

Meillä pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamista arvostetaan ja kehitetään. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla. Voit valita asemapaikaksesi joko Jyväskylän tai Espoon toimipisteemme huomioiden sen, että tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista pääkaupunkiseudulle. Myös osittainen etätyö on mahdollista.

 

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja rekrytoivalta esimieheltä Jarno Sinkkoselta, puh. 050 592 7178. Hakemuksesi voit jättää 30.3.2022 mennessä osoitteessa https://samlink.fi/urapolku/.

Huomioithan, että rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Oy Samlink Ab

Samlinkissa työskentelee yli 500 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä, Espoossa ja Jyväskylässä. www.samlink.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 15.3.2022 - 30.3.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/oy-samlink-ab/tuotepaallikko-intelligent-process-automation/1465800/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä