Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotepäällikkö

post_image

RekryilmoitusEtsimme tuotepäällikköä henki- ja eläkevakuuttamisen mielenkiintoisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Työskentelet Pension & Insurance solutions -yksikössämme henki- ja eläkevakuuttamisen parissa niin tuotehallinnantehtävissä kuin go-to-market-aktiviteeteissa. Pääfokus työssäsi on myynnin tukena toimiminen, esimerkiksi tuote-esittelyjen ja demojen suunnittelun parissa.

Osallistut myös tarjousprosessien tekoon yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset vahvaa tuoteymmärrystä, sillä osallistut tuotekehityksen suunnitteluun sekä seuraat viimeisimpiä markkinatrendejä ja kilpailijoitamme. Myös viranomaisvaatimusten seuranta ja niiden sisällyttäminen tuotekehitykseen ovat osa työnkuvaasi.

Toimit tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoidemme ja myynnin kanssa. Tehtäviisi kuuluu lisäksi tuotemateriaalin suunnittelu ja toteutus yhteistyössä markkinointi- ja viestintätiimimme kanssa. Työ tehdään Espoon toimistollamme, joskin olemme nyt etänä.

Arvostamme erityisesti proaktiivista asennetta, periksiantamattomuutta, laadukasta työnjälkeä, tiimityötaitoja sekä kiinnostusta uuden oppimiseen. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä ja luovuutta sekä kiinnostusta finanssialaa kohtaan. Olemme ylpeitä voidessamme kehittää yhteiskunnallisesti merkittäviä järjestelmiä, joista asiakkaamme hyötyvät liiketoiminnassaan pitkäjänteisesti useiden vuosien ja jopa vuosikymmenien ajan. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:  

  • Myynnillistä otetta, kykyä asettua asiakkaan asemaan ja rakentaa tarinaa oikeasta perspektiivistä, sillä työssäsi tuotat sisältöjä, kuten blogeja, webinaareja ja whitepapereita
  • Vahvaa osaamista vakuutusliiketoiminnasta ja finanssialasta. Erityisesti kokemus vapaaehtoisesta säästö-, henki- ja riskivakuuttamisesta luetaan eduksi (kuten myös mahdollinen kokemus työeläke-, työttömyyskassa- tai pankkiliiketoiminnasta)
  • Business case -rakentamisen ja jäsentämisen taitoa
  • Ohjelmistoliiketoiminnan osaamista tuotekehityksen ja perusprosessien tiimoilta
  • Teknistä IT- ja sovellusarkkitehtuuriymmärrystä
  • Hyvät kommunikointi- ja projektityöskentelytaidot  
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen, englannin sekä ruotsin kielen taitoa 

Työkulttuurissamme tuemme toinen toisiamme matalalla kynnyksellä, viljelemme huumoria ja opimme yhdessä uutta. Tarjoamme henkilöstöllemme joustoa erilaisissa elämäntilanteissa.. Lisäksi meiltä löytyvät kilpailukykyiset ja turvaa arkeen tuovat edut sekä mahdollisuus yhteisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Me haluamme, että voit keskittyä loistamaan siinä, missä sinä olet parhaimmillasi. Kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossamme pääset kasvattamaan omaa asiantuntijuuttasi, ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan työympäristöösi.

Oletko valmis hyppäämään asiantuntevaan ja lämminhenkiseen työyhteisöömme?  

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotejohtaja Jani Boström, jani.bostrom@profitsoftware.com 

Profit Software on ~250 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Tuotamme suurien digitalisaatiomuutoksien äärellä olevalle pankki- ja vakuutussektorille ohjelmistoja, järjestelmiä ja analytiikkapalveluita. Asiantuntijaroolissa Profit Softwarella olet mukana vaikuttamassa tulevaisuuden finanssialaan. 

Pinterest
Profit Software Oy  logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Espoo / PK-seutu
Linkki: https://careers.profitsoftware.com/jobs/1003372-tuotepaallikko
Yhteydenotto: careers@profitsoftware.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Profit Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Omat tagit

tuotepäällikkö

Profit Software Oy :n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Profit Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Älypuhelinten myynti piristyi kolmannella vuosineljänneksellä - Samsung tilastojen kärkipaikalla, Xiaomi ohitti Applen
Yksi ympyrä sulkeutui, kun Louhos Digital syntyi – digitaalisia presenssejä rakentava yritys hyökkää myös yksinäisyyttä vastaan
QR-koodien vaarat - tietoturvayhtiö varoittaa lisääntyneistä QR-koodihuijauksista