Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tulevaisuuden tietohallinnon osaaja, Junior ERP & Digital Service Specialist

post_image

RekryilmoitusHaemme Helsingin Suutarilaan vakituiseen työsuhteeseen 

Tulevaisuuden tietohallinnon osaajaa, Junior ERP & Digital Service Specialistia

toiminnanohjausjärjestelmän tuki- ja kehitystiimiin. 

Olet työurasi alussa oleva tulevaisuuden vastuunkantaja Etola-yhtiöiden tietohallinnossa. Tehtävässäsi toimit osana ERP-tiimiä järjestelmän tukipalveluiden, kehitystehtävien ja mielenkiintoisten projektien parissa tiiviissä yhteistyössä jatkuvasti kehittyvien konserniyritysten liiketoimintayksiköiden ja järjestelmätoimittajien kanssa. Erilaisten ongelmatilanteiden selvitys sovellustoimittajan kanssa, järjestelmätestaus ja loppukäyttäjäkoulutukset ovat myös osa työtäsi.

Työtehtävät painottuvat alkuvaiheessa käyttäjätukeen ja järjestelmän ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. Tulevaisuuden työnkuva rakentuu suoritustesi, innostuksesi ja ennen kaikkea asenteesi mukaisesti.

Toivomme hakijalta

  • Soveltuvaa teknillistä tai kaupallista korkeakoulututkintoa
  • Hyvää palveluasennetta, tiimityöskentely- ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä
  • Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Tarkkuutta, huolellisuutta ja laatuhakuisuutta työskentelyssä

Arvostamme työkokemusta tai koulutusta tietojärjestelmistä sekä liiketoiminnasta. Emme hae puhtaasti teknistä osaajaa, vaan henkilöä, jolla on näkemystä myös liiketoimintaprosesseihin ja halua oppia. Katsomme eduksi Digia Enterprise- tai muiden toiminnanohjausjärjestelmien ja raportointijärjestelmien osaamisen. Sekä kokonaisuuksien hahmottaminen että kiinnostus yksityiskohtia kohtaan ovat työn kannalta tärkeitä ominaisuuksia.

Tarjoamme

  • Monipuolisen tehtäväkentän vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan konsernissa
  • Osaavan ja kannustavan tiimin tueksesi
  • Loistavat mahdollisuudet oppia ja kehittyä sekä mahdollisuudet edetä urallasi Etola-yhtiöissä

Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle!

 Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-päällikkö Tony Sandberg puh. 040 828 3035.

 

ETOLA-yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja -tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä. Vuodesta 1932 toimineen yhtiön kokonaisliikevaihto tänä päivänä on noin 450M € ja henkilöstömäärä 1500. Kokonaisvaltaista palvelukonseptia teollisuustuotteissa ja – tarvikkeissa tuottaa Etra Oy. Teollisuustuotteiden lisäksi ETOLA-yhtiöihin kuuluu myös yrityksiä rakennustarvikealalla, veneilytarvikealalla sekä kodin tuotteissa. Liiketoimintaa on Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Baltiassa.

Etola-yhtiöiden tietohallinto tuottaa IT-järjestelmä- ja -infrapalveluita konserniyhtiöille tiiviissä yhteistyössä ulkopuolisten toimittajien sekä konserniyhtiöiden kanssa. Palveluiden piirissä on noin 1000 käyttäjää yli 15 yrityksestä. Keskeisimpänä järjestelmänä on ERP-toiminnanohjausjärjestelmämme. Olemme vahvasti mukana Etola-yhtiöiden liiketoimintaprosessien digitalisaatiohankkeissa, jotka tähtäävät toimitusketjun tehostamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.11.2020 - 14.12.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/etola-oy/tulevaisuuden-tietohallinnon-osaaja-junior-erp-digital-service-specialist-etola-oy-helsinki/926991/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä