Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturva-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusTule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden ICT-ratkaisuja ja tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Haemme tietoturva-asiantuntijaa CSC:n tietoturvatiimiin erityisesti tukemaan projekteja ja kehityshankkeita. Tärkeimpiin työtehtäviin kuuluu myös tietoturvatiimin perustoiminnat kuten tukitiketit, haavoittuvuuksien hallinta, arvioinnit ja poikkeamien käsittely. Työtehtävät tarkentuvat myös tehtävään valitun henkilön kompetenssien mukaan.

Toivomme sinulta kokemusta IT palveluiden kehittämisestä, ylläpitotehtävistä, palvelualustoista sekä ohjelmistokehityksen menetelmistä. Arvostamme tietoturvakokemusta, -koulutuksia sekä pätevyyksiä kuten SSCP ja GIAC sertifioinnit. Omaat asiakas- ja ratkaisukeskeisen asenteen ja hyvät kommunikaatio- ja ryhmätyöskentelytaidot. Kommunikoit ja raportoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa, monikulttuurisessa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa on kannustava ja avoin työilmapiiri, hyvät henkilöstöedut sekä mukavat työkaverit. Tavoitteenamme on, että viihdyt ja kasvatat omaa osaamistasi CSC:llä muiden asiantuntijoiden tukemana. Meillä voit halutessasi vaikuttaa työvälineiden ja oman toimenkuvasi lisäksi koko yrityksemme toimintatapoihin ja tulevaisuuteen.

Huomioithan, että valituille hakijoille tullaan teettämään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys tehtävään valitsemiselle.

Pinterest
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy  logo

Tietoja

Hakuaika: 6.9.2022 - 23.9.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://skills.csc.fi/rekry/#/job/2638?portal=rekry2&source=app
Yhteydenotto: rekry@csc.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy :n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CSC - Tieteen tietotekniikan keskus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä