Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietosuoja-Asiantuntija: turvallisuusyksikkö, Joensuu (id7363)

post_image

RekryilmoitusTERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 1.5.2023 mennessä tietosuoja-asiantuntijan tehtävä

Tunnetko kirjainyhdistelmät GDPR ja DPIA? Sinussa ei herätä ahdistusta sanat vaikutustenarviointi, tietosuojaseloste, henkilötietojen käsittelyehdot ja tietosuojavastaava? Tietosuoja- ja tietoturvapolitiikka sekä niihin liittyvät ohjeet ovat sinulle samoja asioita kuin palokunnalle vesi tai hoitohenkilökunnalle lääke? Jos innostuit edellä manituista kirjainyhdistelmistä ja sanoista, olet juuri oikea henkilö hakemaan tietosuoja-asiantuntijan tehtävää.

Tulet toimimaan hyvinvointialueen tietosuojavastaavana ja saat perehdytyksen tehtävään. Työskentelet hallintopalveluissa turvallisuus- ja valmiussuunnittelu yksikössä, esihenkilönä sinulla on turvallisuuspäällikkö. Lähimpänä työkaverina sinulla on toinen tietosuoja-asiantuntija. Läheistä yhteistyötä tulet tekemään juristin, tiedonhallinnan sekä digipalvelujen asiantuntijoiden kanssa. Olet korvaamaton tuki Siun soten eri toimialueille heidän ratkoessaan tietosuojaan liittyviä kysymyksiä. 

Odotamme sinulta asiantuntemusta tietosuojalainsäädännöstä ja alan käytänteistä sekä valmiuksia hoitaa tietosuojavastaavalle kuuluvia tehtäviä. Lisäksi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmätyökykyä, paineensietokykyä ja positiivista kehittämisasennetta. Sinulla tulee olla soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä aikaisempaa työkokemusta tietosuojaan ja -turvaan liittyvissä tehtävissä. Sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen tuntemus katsotaan eduksi valintaa tehtäessä. 

Tehtäväkohtainen palkka on 3663,23 euroa/kk. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. 

Työtehtävä täytetään 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Kysy lisätietoja: turvallisuuspäällikkö Pekka Nevalainen p. 013 330 4504 tai hallintojohtaja Ilkka Naukkarinen p. 013 330 4503 

HUOM! Siun sotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  •  ePassi
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja.

Jätä hakemus sähköisesti. 

Joensuussa 13.4.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 17.3.2023 - 1.5.2023
Sijainti: Joensuu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/pohjois-karjalan-hyvinvointialue/tietosuoja-asiantuntija-turvallisuusyksikko-joensuu-id7363/2056036/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä