Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoliikenneasentaja (tai koulutettava), JKP-Verkkopalvelut Oy

post_image

RekryilmoitusTIETOLIIKENNEASENTAJA

Haluaisitko työskennellä monipuolisessa työssä, hyvässä työporukassa, jossa huumoria saa ja pitää olla?

Etsimme hyvinkääläiselle JKP-Verkkopalvelut Oy:lle tietoliikenneasentajaa vakituiseen työhön. Voit olla joko alan kokenut konkari tai vain loistavalla asenteella varustettu oppivainen tyyppi – olemme kiinnostuneet sinusta!

Tehtävänkuvaus

Asentajan pääasiallisena tehtävänä on tietoliikenneverkkojen rakentaminen ja ylläpito. Työhön sisältyy siis uuden tietoliikenneverkoston rakentamisen lisäksi huollot ja viankorjaukset.

Työkohteet sijaitsevat Uusimaa – Kanta-Häme – Päijät-Häme -alueella.

Edellytykset

  • Aiempi työkokemus ja ICT-asentajan koulutus (tai vastaava) katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään voidaan perehdyttää kokematonkin tekijä, kunhan uuden oppiminen sujuu ja ala kiinnostaa!
  • Työntekijänä olet luotettava, innokas ja oma-aloitteinen. 
  • Pystyt tarvittaessa työskentelemään myös iltaisin tai öisin, eikä sinua haittaa jos työvaatteet likaantuvat päivän aikana.
  • Osaat suomea vähintään välttävästi.
  • Sinulla on oma auto käytettävissä tai vähintäänkin ajokortti.
  • Tehtävässä edellytetään tieturva- ja työturvallisuuskortit, mutta tarvittaessa ne voidaan uudelle työntekijälle hankkia.

Tarjoamme

JKP-Verkkopalvelut tarjoaa työntekijälleen vakituisen työn hyvinvoivassa työyhteisössä, loistavassa porukassa sekä reilun palkkauksen ylityö-/yötyölisineen. 

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika pääsääntöisesti klo 7:00-15:30, mutta viankorjauksia iltaisin sekä yöasennuksia on myös melko säännöllisesti.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan /Sähköalan TES (Energia-, ICT- ja verkostoala)
  • Työn aloitus heti/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

JKP-Verkkopalvelut Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 24.5.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.5.2021 - 24.5.2021
Sijainti: Hyvinkää
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/rekryluuri/tietoliikenneasentaja-tai-koulutettava-jkp-verkkopalvelut-oy/1195342/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä