Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietojärjestelmäasiantuntija, metsätalouden ICT-palvelut

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme tietojärjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen konsernin tietohallintoyksikköön metsätalouden ICT-palveluihin. Tehtävän aloitus ja toimipaikka ovat sovittavissa.

Metsätalouden ICT-palvelut -tiimi vastaa Metsähallitus Metsätalous Oy:n liiketoimintasovellusten kehittämisestä ja palvelutuotannosta. Tehtäväsi on vastata järjestelmistä, joilla tuetaan Metsähallitus Metsätalous Oy:n puunkorjuun, kuljetuksen ja puukaupan prosesseja. Vastaat palveluiden kehittämisestä yhteistyössä järjestelmän omistavan vastuuyksikön sekä sovellustoimittajien kanssa ja osallistut järjestelmillä tuettavan toiminnan kehittämiseen liittyviin projekteihin. Luot tarvittavia vaatimusmäärittelyjä ja huolehdit muutoshallinnan käytäntöjen toteutumisesta. Dokumentoit työsi tulokset laadukkaasti. Vastaat myös palvelun virheettömästä toiminnasta jatkuvassa palvelussa. Kehität palvelunhallintaa vastuullasi olevien järjestelmien osalta sekä osallistut tuotannossa tapahtuviin ongelmanselvitystehtäviin. 

Olet innostunut kehittämisestä ja sinulla on ratkaisuhakuinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Toimit tehokkaasti ja sujuvasti yhteistyössä järjestelmän omistajien sekä järjestelmätoimittajien palvelu- ja projektitiimien kanssa. 

Odotamme sinulta

 • vähintään alempaa korkeakoulututkintoa 
 • useamman vuoden kokemusta räätälöityjen ICT-palveluiden kehittämisestä ja hallinnoinnista jatkuvassa palvelussa
 • kykyä tietojärjestelmien toiminnalliseen suunnitteluun yhdessä käyttäjien kanssa
 • kykyä työskennellä rohkeasti ja määrätietoisesti ICT-toimittajien kanssa
 • kokemusta ICT-toimittajien hallinnasta 
 • kokemusta projektityöstä
 • kokemusta ICT-palvelutuotannon prosesseista
 • sujuvaa suomen kielen osaamista 

Arvostamme 

 • metsäalan ja erityisesti puunkorjuun ja -kuljetuksen tuntemusta 
 • ketterien ohjelmistokehitysmenetelmien osaamista 
 • paikkatietojärjestelmien tuntemusta

Tarjoamme sinulle vastuullista ja monipuolista tehtävää yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Tietojärjestelmäasiantuntijana työskentelet mukavassa ja osaavassa tiimissä, ja sinulla on mahdollisuus hyödyntää asiantuntemustasi edistäen digitalisaation mahdollisuuksia metsätaloudessa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.4.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa tietojärjestelmäpäällikkö Hanna Soinne, puh. 040-530 1592. Tavoitettavissa 9.4. klo 9-11 ja 14.4. klo 13-15.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 29.3.2021 - 18.4.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/tietojarjestelmaasiantuntija-metsatalouden-ict-palvelut/1163053/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä