Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tiedonhallinnan asiantuntija

post_image

RekryilmoitusÄlykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden ennakkoluulottomaan hyödyntämiseen. Älykkyytemme ei kuitenkaan ole vain ykkösiä ja nollia. Se on kykyä kohdata ja kuunnella, oivaltaa ja uskaltaa. 

Nyt haemme joukkoomme TIEDONHALLINNAN ASIANTUNTIJAA

Tehtävät voivat liittyä esimerkiksi datamigraatioiden toteutukseen järjestelmäkehitysprojekteissa, ETL-prosessien toteutukseen, paikkatiedon hallintaan sekä integraatioihin. 

Projekti voi liittyä esimerkiksi Onnettomuuksien ehkäisyn tietojärjestelmän toteuttamiseen, josta lisätietoja täältä. Vaihtoehtoisesti voit olla tiedonhallinnan asiantuntijana muissa asiakasprojekteissamme.

 

Näissä projekteissa on sopivassa suhteessa sekä kokeneempia osaajia että tuoreita kykyjä, joten tähänkin tehtävään otamme mielellään hakemuksia monenlaisella taustalla.

ARVOSTAMME

  • Kokemusta relaatiotietokannoista (esim. PostgreSQL, Oracle tai SQL Server)
  • SQL-osaamista
  • Kokemusta FME-teknologiasta (FME Desktop, FME Server)
  • Kokemusta datamigraatioista tai ETL-prosessien toteutuksesta
  • Python- ja GeoServer-osaamista
  • Kokemusta testauksesta, integraatioista, tietoturvasta ja henkilötietojen hallinnasta
  • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Positiivista otetta – ilon kautta onnistumiseen!

Työskentely voi tapahtua Sitowisen toimistoilla eri puolella suomea tai osittain myös etänä. Toimistoja meillä on esim. Espoossa, Turussa, Tampereella, Salossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kotkassa, Kouvolassa ja Rovaniemellä.

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Sitowiseläiset saavat vapautta ja vastuuta sekä joustavat työajat ja tavat. Meillä on myös aktiivista kiltatoimintaa, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja oppeja kollegoiden kanssa monien eri aiheiden ympärillä. Monipuoliset työsuhe-etumme tukevat työntekijöidemme hyvinvointia ja meillä pääset kehittämään ja kehittymään.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 9.10.2022.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Anu Elo puh. +358 44 427 9866 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä.

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 22.9.2022 - 9.10.2022
Tarkennettu
sijainti:
Useita paikkakuntia
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/tiedonhallinnan-asiantuntija/1795531/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Big Data

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä