Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testiautomaation systeemikehittäjä, Espoo

RekryilmoitusSaavatko sanat testiautomaatio ja ohjelmistorobotiikka ajatuksesi rokkaamaan ja sormesi rummuttamaan kaunista koodia? Haluatko päästä kehittämään kanssamme svengaavia, uusia tekniikoita ja työkaluja automaattisen laadunvarmistuksen parissa? 

Työlläsi teet asiakkaidemme rutiinitoimintoihin ratkaisuja, jotka mullistavat heidän arkensa ja saavat viheltämään viulukonserttoja. Asiakkaamme ovat alansa edelläkävijöitä, ja niin olet sinäkin oppien jatkuvasti uutta ja toimien testiautomaation suunnannäyttäjänä. 

Qentineliläisenä sinullakin on kohta henkilökohtainen koulutusbudjetti, mahdollisuus valita omia työvälineitä ja tehdä töitä muiden ohjelmistorobotiikka- ja testiautomaatioihmeiden parissa. Qentineliläisenä oleminen on varmaa osaamista ja palkitsevaa tekemistä Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Sinulla on:

  • Käytännön kokemusta ohjelmistokehityksestä ja laadunvarmistuksesta, CI-pohjaisesta automatisoinnista ja virtualisoinnista pilviympäristöissä (työkaluina esim. Robot Framework, Jenkins)
  • Vahvaa ohjelmointi- ja skriptaustaitoa (esim. Python, Ruby, Java, C/C++)
  • Kiinnostusta koneoppimisen käyttöön automaation apuna
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lisätietoja saat halutessasi rekrytointitiimiltämme, recruit@qentinel.com tai p. +358 75 7555 311. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. 

Pinterest
Qentinel Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo
Linkki: https://qentinel.com/fi/avoimet-tyopaikat/testiautomaation-systeemikehittaja-espoo/
Yhteydenotto: recruit@qentinel.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Qentinel Finland kotisivut

Tagit

Omat tagit

Testiautomaatio
Robot Framework
Jenkins
python
Java

Qentinel Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Qentinel Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä