Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testiautomaation asiantuntija, Espoo

RekryilmoitusTestiautomaatioguru, -velho tai ihan vaan todella kova osaaja, tule meille Qentineliin! Meillä pääset loistamaan erilaisten bisneslähtöisten testiautomaatioratkaisuiden parissa upeiden asiakasyritystemme kanssa. Työsi avulla asiakkaamme ohjelmistojen julkaisuvirrat ovat ketteriä ja kauniita kuin kissanpennut. 

Edelläkävijyys on verenkierrossasi ja sinulla on jatkuvasti testiautomaatiotutka päällä uusille teknologioille. Aivosi syytävät liiketoimintalähtöisiä testiautomaatioratkaisuja nopeammin kuin osaat puhua, ja osaat myös puhua. 

Qentineliläisenä sinullakin on kohta henkilökohtainen koulutusbudjetti, mahdollisuus valita omia työvälineitä ja tehdä töitä omiesi - muiden testiautomaatioihmeiden - parissa. Qentineliläisenä oleminen on varmaa osaamista ja palkitsevaa tekemistä Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Me toivomme sinulta:

  • Käytännön kokemusta CI-pohjaisen testiautomaation kehittämisestä ja siinä käytettävistä työkaluista ja toimintatavoista (esim. Robot Framework, Jenkins)
  • Ohjelmointi- ja skriptaustaitoa (esim. Python, Ruby, Java, C/C++)
  • Ymmärrystä laadunvarmistuksesta ja erityisesti testauksesta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisätietoja saat halutessasi rekrytointitiimiltämme, recruit@qentinel.com tai p. +358 75 7555 311. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. 

Pinterest
Qentinel Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: https://qentinel.com/fi/avoimet-tyopaikat/testiautomaation-asiantuntija-espoo/
Yhteydenotto: recruit@qentinel.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Qentinel Finland kotisivut

Tagit

Omat tagit

Testiautomaatio
python
Java
Robot Framework

Qentinel Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Qentinel Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä