Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testiautomaatioasiantuntija

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Testiautomaatioasiantuntija

Haluatko eturivin paikalle kehittämään suomalaisen rahapelialan laadunvarmistusta ja samalla kehittämään itseäsi ohjelmistokehityksen parissa? Meillä pääset vaikuttamaan Veikkauksen tuleviin hittipeleihin jo ennen niiden julkaisua. Veikkauksen laadunvarmistuksen vastuulla on koko kirjo raha-automaateista nettipokeriin ja Lotosta Toto-peleihin; mobiilissa, desktopissa ja automaateissa.

Etsimmekin nyt testiautomaatioasiantuntijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Testiautomaatioasiantuntijamme luovat ja ylläpitävät testausautomaatiota kehittäjien ja laatuasiantuntijoiden tueksi. Olet hakemamme henkilö, jos olet laatuorientoitunut tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ote automaatioratkaisujen kehittämisessä. Intohimo ensiluokkaiseen laatuun on tehtävän ehdoton edellytys.

Edellytämme kokemusta testiautomaatiosta, kykyä toimia itsenäisesti ja yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa sekä hyvää kirjallista ja suullista viestintää suomeksi ja englanniksi. Osaaminen erilaisten laadunvarmistuksen työtä tukevien työkalujen käyttämisestä katsotaan eduksi (esimerkiksi TestRail, HTML5, JS). 

Tiimin käyttämiä tekniikoita ja tuotteita ovat muun muassa Python, Robot Framework, Jenkins, Jira, Gitlab, Linux, pilvipalvelut (GCP/AWS), Docker ja tietokannat. 

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä, työsuhde-eduistamme ja työkulttuuristamme lisää täältä.

Toimistomme sijaitsee Pohjois-Haagassa Helsingissä. Työskentelemme joustavalla hybridimallilla. Tiimimme on usein toimistolla, jolloin pystymme sparrailemaan sen hetken tärkeimpien aiheiden parissa, mutta myös näkemään toisiamme!

 Kiinnostuitko? Loistavaa! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.4.2024 mennessä.

 

 Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, saat lisätietoja tehtävästä Lars Rantaselta, sähköpostitse (lars.rantane[ät]veikkaus.fi) tai puhelimitse 09 4370 3864. Puhelimella parhaiten tavoittaa perjantaina 5.4. klo 9–11 ja maanantaina 8.4. klo 10–12.

Tehtävään valittavalta henkilölle teetetään huumausainetesti ja voidaan teettää perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 28.3.2024 - 14.4.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/testiautomaatioasiantuntija/2795807/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä