Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testauspäällikkö

post_image

RekryilmoitusTule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt testauspäällikköä Asiakasprojektit -tiimiin Ouluun, Jyväskylään tai Helsinkiin.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Testauspäällikkönä vastaat asiakkaille toimitettavien projektien testauksen suunnittelusta, toteutuksesta, testauksen raportoinnista ja asiakkaan testauksen tukemisesta. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusprojektin projektinpäällikön, asiakkaan ja tuotekehityksen kanssa. 

Asiakkaitamme ovat energia alan toimijat, jotka ovat vaihtamassa nykyistä asiakashallintajärjestelmää tai sen osaa Empowerin kehittämiin järjestelmiin. Testauspäällikkönä osallistut teknisten ongelmien ratkaisemiseen ja toimit kontaktina asiakkaan ja tuotekehityksen välillä.

Toivomme sinulta: 

  • muutaman vuoden soveltuvaa kokemusta ICT alalta esimerkiksi testauksen, toteutuksen tai asiakastuen tehtävissä

  • sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, ruotsin kielen sujuva suullinen osaaminen on etu

  • AMK- tai yliopistotutkintoa ICT alalta

  • innostusta opetella järjestelmän käyttöä ja toimintaa

Aiempi kokemus samankaltaisesta tehtävästä helpottaa tehtäviin perehtymisessä, mutta vielä tarkeämpää tehtävässä menestymisen kannalta on

  • positiivinen asenne uuden oppimiseen

  • oma-aloitteisuus ja aktiivinen ote työtehtäviin

  • joustavuus toimia vaihtelevissa ja toisinaan haastavissa olosuhteissa

  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

  • kiinnostus asiakasrajapinnassa työskentelyyn 
  • että koet yrityksemme arvot omaksesi.

 

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.empower.fi/ura mahdollisimman pikaisesti. Paikka täytetaan heti kun löydämme sopivan henkilön tehtävään. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Customer Projects, Anne Suomela, puh. +358 40 572 2988.

 

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 6.8.2019 - 31.8.2019
Tarkennettu
sijainti:
Oulu, Jyväskylä tai Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/empower-group/testauspaallikko/660315/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä