Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testausasiantuntija / Operations, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Patrian Operations-yksikkö vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä linjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

Etsimme nyt Systems & Integrations -yksikköömme Tampereelle 

TESTAUSASIANTUNTIJAA

Miltä kuulostaisi tehtävä yhteiskuntamme turvallisuustoimintaan liittyvässä ohjelmistokehityshankkeessa? 

Testauksen ammattilaisena olet tärkeässä roolissa osana ohjelmistoalan ammattilaisista koostuvia tiimejä turvaamassa Web pohjaisten ratkaisujen toimivuuden. Olet se, joka varmistaa, että toteutus toimii suunnitelmien mukaan. Vastaat järjestelmätason testeistä toteutetuille ominaisuuksille ja olet feature-tiimin mukana vaikuttamassa sovelluksen kehittämiseen, sekä kehität testausautomaation vastaamaan tuotannon tarpeita turvaten järjestelmämme toimivuuden turvallisuuden takaajana.

Teemme web-pohjaista järjestelmää (HTML, JavaScript, selaimet). Testiautomaatiossa käyttämiämme työkaluja ovat Robot Framework, Selenium, Python ja Java, sekä työssä pääset tekemisiin myös CI:n ja DevOps:in kanssa.

Etsimme tiimiimme ensisijaisesti kokenutta testausautomaation asiantuntijaa, mutta olemme myös kiinnostuneita juniorista, jolla on ohjelmistotekniikan perusteet hallussa ja halu rakentaa uraa testausautomaation suuntaan. Olet sitten junnu tai sennu, kaipaamme sinulta teknisen näppäryyden lisäksi ennen kaikkea oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa. Työssäsi tulet myös koordinoimaan yhteistestausta asiakkaan kanssa ja pääset myös esittelemään järjestelmää ja kouluttamaan asiakkaita. Kysy meiltä lisää!

Meillä tavalliset ihmiset löytävät merkityksellisyyden monipuolisista projekteistamme: kehitämme yhteiskuntamme turvallisuustoiminnan kannalta kriittistä johtamisjärjestelmää viranomaiskäyttöön. Rakennamme ylpeydellä kansallista tilannekuvaa ja turvallisuutta.

 

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Turvaa yhteiskunnalle: Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

 

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, juttelisimme mielellämme kanssasi sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa palkkaa. Työn sijaintipaikka on ensisijaisesti Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä (Hatanpään valtatie 30). Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa, puh. 044 5886109, parhaiten tavoitettavissa perjantaisin klo 8.30-11.30 ja Tina puh. 050 465 7404, tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 10-12.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haku on auki 23.5.2022 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuus­selvitys. Prosessiimme kuuluu myös lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 26.4.2022 - 23.5.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/testausasiantuntija-operations-tampere/1546781/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java
Javascript
Python

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä