Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen palvelupäällikkö

post_image

RekryilmoitusHaluatko olla osa dynaamista tiimiä, joka rakentaa maailman huippuluokan tekoälypalveluita? Etsimme nyt intohimoista ja ammattitaitoista Teknistä palvelupäällikköä liittymään joukkoomme Development & Support -tiimiin vakituiseen työsuhteeseen.

Miksi valita meidät?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden vaikuttaa ja kehittyä tekoälyn ja Deep Learning -menetelmien parissa. Pääset sukeltamaan monipuoliseen rooliin ja olemaan osa tiimiä, joka luo innovatiivisia ratkaisuja.

Mitä tarjoamme?

  • Haasteellisen työn huippuluokan teknologian parissa: Pääset osaksi tiimiämme, joka keskittyy kehittämään huippuluokan tekoälyratkaisuja. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaamistasi alan edelläkävijöiden kanssa.
  • Monipuolisia työtehtäviä: Tehtäväsi sisältävät laajan valikoiman järjestelmäsuunnittelua, asennuksia, konfigurointityötä, ongelmien selvitystä, päivityksiä ja ylläpitoa sekä asiakastukea. Jokainen päivä tuo mukanaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia oppia.
  • Ammatillisen kehityksen tukeminen: Tarjoamme inspiroivan ja tukevan työympäristön, jossa voit kasvattaa taitojasi ja kehittyä urallasi. Työtä tehdään sekä itsenäisesti että tiimissä, mikä antaa sinulle tilaisuuden oppia ja jakaa osaamistasi muiden kanssa.
  • Vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät: Tässä tehtävässä pääset ratkaisemaan haastavia ongelmia ja kehittämään järjestelmiä, jotka ovat keskeisessä roolissa tekoälyratkaisuissamme. Sinulla on mahdollisuus ottaa vastuuta ja vaikuttaa projekteihin.

Mitä odotamme sinulta?

  • Kokemusta tietojärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtävistä: Olet hankkinut kokemusta järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä, ja haluat tuoda osaamisesi uusiin haasteisiin.
  • SQL-osaaminen: Sinulla on vahvat taidot SQL-ympäristöissä, ja tietokantojen hallinta sujuu kuin tanssi.
  • Ongelmanratkaisukyky: Nautit haasteista ja olet taitava ongelmien selvittäjä. Et pelkää tarttua vaikeisiinkin tehtäviin.
  • Itsenäinen tiimipelaaja: Olet oma-aloitteinen ja samalla tiimipelaaja, joka pystyy myös työskentelemään itsenäisesti tarvittaessa.

Haluatko olla osa meitä?

Jos vastaat kyllä edellä mainittuihin kriteereihin ja uskot olevasi paras vahvistus tiimiimme, kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Aloitamme haastattelut välittömästi, joten älä jää odottelemaan - lähetä meille hakemuksesi ja palkkatoiveesi 31.10.2023 mennessä! Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen careers@elinar.com

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mikko Hörkkö, sähköposti mikko.horkko@elinar.com

Tule mukaan luomaan tulevaisuuden tekoälyratkaisuja ja kasvamaan ammatillisesti uusien haasteiden parissa.

Lue lisää meistä www.elinar.com

Pinterest
Elinar logo

Tietoja

Hakuaika: 4.10.2023 - 31.10.2023
Sijainti: Pori
Tarkennettu
sijainti:
Hybridi
Linkki: https://www.elinar.com/why-elinar/careers/tekninen-palvelupaallikko/
Yhteydenotto: careers@elinar.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Elinar kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä