Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen päällikkö, Millog Oy Tampere

post_image

RekryilmoitusOletko kiinnostunut työskentelemään TVJ-alan teknisenä päällikkönä ja kehittämään elinjakson hallintaa? Arvostatko reilua johtamiskulttuuria, itsenäistä ja vastuullista tehtävää ja organisaatiota, joka panostaa henkilöstön hyvinvointiin?

 

Haemme nyt Millogille Tampereelle

TVJ-alan teknistä päällikköä

Vakituiseen työsuhteeseen osaksi elinjaksopalveluiden ammattilaisista koostuvaa tiimiä, joka tuottaa elinjakson hallinnan asiantuntijapalveluita yhteistyössä Millogin eri yksiköiden kanssa. Tiimiä yhdistää vahva ja monipuolinen tekninen asiantuntijuus, yhteistyö ja hyvä yhteishenki sekä halu aktiivisesti kehittää toimintaa. 

TVJ-alan teknisenä päällikkönä vastuullasi on mm. optiikka- ja optroniikkalaitteet, valvonta-, johtamis- ja sähkövoimajärjestelmät. Teknisenä päällikkönä osallistut oman vastuualueen elinjakson hallinnan palveluiden, toimintamallien sekä prosessien kehittämiseen ja ohjaukseen. Toimit tukena järjestelmäasiantuntijoillemme, jotta heillä on parhaat mahdolliset edellytykset toteuttaa ylläpitoa. Olet lisäksi tärkeässä roolissa materiaalihankkeiden eri vaiheissa ja ylläpitokyvyn varmistamisessa. Teknisenä päällikkönä osallistut myös Millog tasoisten analyysien tuottamiseen ja valmiuden ylläpitoon.

 

Olisitko etsimämme henkilö?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa esim. kunnossapidon, sähkötekniikan, elektroniikan tai konetekniikan alalta sekä useamman vuoden työkokemusta. Sinulla on kokemusta projektityöstä ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ymmärrät lisäksi puolustusvoimien toimintatapoja.

Työskentelet pääosin asiakasrajapinnassa, joten vuorovaikutteinen työskentely on sinulle luontaista. Työssäsi toimit aktiivisessa yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat avainasemassa työssä menestymiseen. Hoidat neuvotteluja tavoitteellisella ja ratkaisukeskeisellä otteella. Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia sekä kehittämään toimintatapoja ja -malleja. Itsesi johtaminen ja määräajoissa pysyminen ovat itsestään selvyyksiä sinulle.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

Lisätiedot ja hakeminen.

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä? Soita rohkeasti ja kysy lisää kehitysjohtaja Pekka Saariselta, puh. 040 315 7186 / etunimi.sukunimi@millog.fi. Pekan tavoitat parhaiten 4.4. kello 14:00 jälkeen ja 6.4. kello 11:00 jälkeen.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 10.4.2022 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 29.3.2022 - 10.4.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/tekninen-paallikko-millog-oy-tampere/1485384/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä