Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen asiantuntija, kokoaikainen, Etteplan Finland Oy, Tampere

post_image

RekryilmoitusHaluatko työskennellä isossa insinööritalossa ja nähdä isojen asiakkuuksien toimintaa läheltä? Onko sinulla oma-aloitteinen työote ja kyky oppia uusia järjestelmiä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme tekninen asiantuntija! 

 

Etsimme sinua 

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Etteplan Finland Oy:lle, teknistä asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja sisältää vuorotyötä. Tulet työllistymään Clevryn kautta asiakkaalle. Aloitus on sopimuksen mukaan elokuun aikana.

 

Teknisen asiantuntijan tehtävässä pääset tekemään työtä asiakasrajapinnassa etsien ja löytäen ratkaisuja järjestelmissä ilmeneviin ongelmiin. Työ on asiantuntijatyötä, jolla on usein välitön vaikutus asiakkaiden liiketoimintaan. Huolehdit tiimisi kanssa siitä, että asiakkaiden järjestelmät toimivat ja mahdollisten ongelmien ilmetessä ne korjataan nopeasti. Tehtävä sopii hyvin henkilölle, joka on kerryttänyt perustason SQL tietokantaosaamisen koulutuksen, harrastuneisuuden tai työelämän kautta. Pidät myös asiakkaiden kanssa keskustelusta, ja omaat hyvän englannin kielen taidon.

 

Asiakasyritys 

Etteplan on yli 3.400 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Etteplanilla uskotaan, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta.

Etteplanilla on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja he soveltavat uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstön asiantuntemus ja palvelutuotteet kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.

Etteplanilla on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toiminta on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimit tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Lue lisää osoitteesta: https://www.etteplan.com/fi 

Pääasialliset tehtävät 

 • Häiriötikettien ratkaiseminen asiakasympäristössä
 • Tikettien reitittäminen/häiriön hallinta
 • Etätuki asiakkaalle, kuten ohjelmistopäivitykset, asennukset ja käyttöoikeudet
 • Operatiivinen raportointi

 Odotamme sinulta 

 • Koulutuksen, harrastuneisuuden tai työelämän kautta hankittua perustason SQL tietokantaosaamista
 • Oma-aloitteisuutta ja kykyä omaksua uusia asioita sekä oppia uutta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Koodinlukutaito katsotaan eduksi

 Tarjoamme sinulle 

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään isoon insinööritaloon ja näkemään isojen asiakkuuksien toimintaa läheltä
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi järjestelmäylläpidon parissa
 • Kiinnostavia uramahdollisuuksia
 • Ammattitaitoisen tiimin tuen
 • Kattavan perehdytyksen

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 11.7.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään elokuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).

 

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 28.6.2021 - 11.7.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/219725?hsLang=fi
Yhteydenotto: Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com)

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä