Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Technical Architect

post_image

RekryilmoitusOletko sinä kokenut osaaja GIS-maailmassa, joka nauttii uuden luomisesta ja haasteiden ratkomisesta? Kenties tunnet jo entuudestaan ArcGIS tuoteperhettä? Kykenet hahmottamaan asiakkaiden kokonaisarkkitehtuurin ja prosessit sekä tehostamaan niitä entisestään paikkatiedon avulla? Nautit sekä itsenäisestä että muiden kanssa työskentelystä? Meillä olisi paikka juuri sinulle!

Tiimimme kaipaa arkkitehtiä, joka omaa ohjelmointitaitoja ja ymmärtää paikkatiedon hyödyt sekä on innokas oppimaan lisää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innovatiivisten ratkaisuiden parissa sekä mahdollisuuden laajentaa osaamistasi haluamaasi suuntaan. Päivittäinen työsi ei ole rutiininomaista, vaan monipuolista tekemistä paikkatietoa hyödyntäen eikä sinulla useinkaan ole kahta samanlaista päivää peräkkäin. Kollegasi ja työpaikkasi sijaitsevat Leppävaarassa Espoossa, toki tällä hetkellä suurimmassa määrin etätöissä muualla kuin toimistolla.

Tällaisia olemme työkavereinasi

Me etsimme tinkimättömästi parhaita ratkaisuja asiakkaillemme suuntaa näyttäen. Meille on tyypillistä tavoitella sinnikkäästi kunnianhimoisia päämääriä ja kohdata rohkeasti uutta. Rakastamme työtämme ja teemme työmme äärimmäisen hyvin. Olemme tavoiteorientoituneita ja haluamme haastaa itseämme ja kehittyä.

Meillä on hyvä tekemisen meininki ja jokainen esriläinen on todella merkityksellinen. Me arvostamme ja autamme toinen toisiamme. Teemme työtä alati paremman maailman puolesta.

Tulevan tiimisi kommentteja meillä työskentelystä:

 • Uutta opittavaa riittää jatkuvasti ja hyvä niin, muuten olisi tylsää
 • Itsenäinen toiminta ja opiskelu on työssä tärkeä taito, toki apua saa kyllä aina työkaverilta kysymällä
 • Meillä on mukava porukka erilaisia persoonia ja osaamisia. Porukkaan on ollut helppo päästä mukaan
 • Tiimi on pieni, minkä ansiosta kaikki tuntevat hyvin toisensa ja toistensa vahvuudet.

Mitä tarvitset menestyäksesi?

Etsimämme kiteytyy oikeastaan seuraavaan: Olet kokenut, koodaava arkkitehti ja paikkatiedon osaaja, joka innostuu asiakkaiden ja kehittäjäkaverien auttamisesta, valmisohjelmiston ja paikkatiedon hyödyntämisestä sekä uuden oppimisesta.

Sinulla on todennäköisesti seuraavaa osaamista:

 • ICT-järjestelmien kokonaisuuksien ja arkkitehtuurien hahmottaminen
 • Kokemusta paikkatiedosta tai innostusta tämän opetteluun
 • Osaat tai tunnet seuraavia sekä olet valmis opettelemaan lisää (kaikkea ei tarvitse hallita, mutta ainakin näitä työssäsi esiintyy):
 • Python, ArcPy, REST, JavaScript/TypeScript, C#
 • ArcGIS Enterprise, ArcGIS Pro, ArcMap, ArcGIS REST-rajapinnat
 • Tietokantaosaaminen
 • SQL, Postgre, SQL Server, Linux, Windows, Azure, Amazon AWS, Tensorflow, Docker
 • Chef, IIS, AD, SAML
 • Azure DevOps (aiemmin TFS, VSTS)

Tunnistat itsesi ehkä myös seuraavista kuvauksista:

 • Periksiantamaton asenne haastavien ongelmien ratkaisuun
 • Yhteistyötaitoinen ja -haluinen
 • Kova ammattitaito, rento asenne

Haluatko tarttua tähän mahdollisuuteen?

Mikäli me ja tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, olisi hienoa kuulla sinusta lisää!

Jos sinulle tuli mieleen jotain kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä Deliveries-tiimin vetäjä Kristiina Manner vastaa niihin mielellään. Voit soittaa Kristiinalle numeroon 044 502 0084 tai laittaa sähköpostia kristiina.manner@esri.fi.

Kristiinan lisäksi voit soittaa Deliveries-tiimin Juhani Tervolle, ja kysellä häneltä meidän tiimissämme työskentelystä, fiiliksistä ja arkkitehdin työstä Esrillä. Juhanin saat puhelimitse kiinni numerosta 050 323 2539.

Mikäli olet suoraan valmis hakemaan tehtävään, kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Laita mukaan myös CV:si ja lähetä sähköpostia osoitteeseen tyopaikat@esri.fi. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Hakuaika tehtävään päättyy 5.11.2020. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä saamme. Kuulet meistä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Pinterest
Esri Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 23.10.2020 - 5.11.2020
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö mahdollista (ja tällä hetkellä suositeltavaa)
Linkki: https://www.esri.fi/fi-fi/rekrytointi/technical-architect-esri-finland-oy?utm_source=itewiki&utm_medium=webpage&utm_campaign=rekry&utm_content=tech-architect
Yhteydenotto: tyopaikat@esri.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Esri Finland kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
C#
Javascript
Python
Linux
Windows

Omat tagit

ArcGIS
Rest
tietokannat
sql
AD
SAML

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä