Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Team Manager, Microsoft Dynamics 365

post_image

RekryilmoitusSytytkö ihmisten johtamisesta? Haluaisitko päästä edistämään suomalaisyritysten pilvisiirtymää yhdessä teknisistä taitureista koostuvan tiimin kanssa?

Etsimme Microsoft -liiketoiminta-alueellemme Team Manageria vastaamaan Microsoft Dynamics 365 -palvelualueen teknisestä tiimistä. Kyseessä on hybridirooli, joka pitää sisällään sekä esihenkilö- että asiantuntijavastuuta. Tehtävän painopisteitä voidaan muokata aiemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Meillä pääset kartuttamaan johtamistaitojasi ja teknologiaosaamistasi vahvan Microsoft-kumppanin matkassa osana lämminhenkistä työyhteisöä ja arvojohdettua työkulttuuria.

Mitä tulet tekemään

 • Toimit esihenkilönä kymmenhenkiselle tiimille, jossa työskentelee teknisiä arkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä ja teknisiä konsultteja. Tiimisi tekninen asiantuntijuus on tärkeää kaikissa Efiman D365-projektitoimituksissa (D365 Finance, Supply Chain Management, Commerce ja Project Operations) ja jatkuvan palvelun asiakkuuksissa.
 • Vastaat tiimisi osaamisen ja kyvykkyyksien kehittämisestä, resursoinnista asiakastyöhön, rekrytoinnista ja perehdytyksestä sekä alihankinnan johtamisesta. Valmennat tiimiläisiäsi onnistumaan työssään ja tuet heitä työhyvinvointiin liittyvissä asioissa.
 • Johdat tiimiäsi varmistaen, että seuraamme D365:n teknisen arkkitehtuurin kehitystä, ja toimimme parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Varmistat yhdessä tiimisi ja esihenkilökollegoidesi kanssa tuotteidemme, palveluidemme ja toimintamme jatkuvan kehittämisen. Läheisiä kollegoitasi ovat lisäksi palvelu- ja projektipäälliköt sekä sisäinen tuotekehitystiimi.
 • Osallistut omien kyvykkyyksiesi mukaisesti myös asiakastyöhön esimerkiksi teknisen arkkitehdin, kokeneen konsultin, projektin omistajan tai palvelupäällikön roolissa.

Mitä tuot mukanasi

 • Intohimoa ihmisten johtamiseen – Nautit tiimiläistesi onnistumisesta ja kehittymisestä. Huolehdit tehtävien järkevästä organisoinnista ja samalla varmistat, että projektien resursointi tukee tiimiläistesi kasvua ja kehittymistavoitteita. Tarvittaessa sinulta löytyy kykyä ja tahtoa ratkoa haastaviakin tilanteita. Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta valmentavasta esihenkilötyöstä ja erilaisista arjen esihenkilötilanteista.
 • Liiketoimintaymmärrystä – Tunnet D365 ERP -teknologian. Kokemuksesi erilaisista liiketoimintaprosesseista ja D365-ratkaisuiden teknisistä vaatimuksista auttaa sinua kokonaisuuden hallinnassa sekä tiimin sparraamisessa.
 • Halua kehittyä ja kehittää – Olet kiinnostunut nykyaikaisen johtamisen menetelmistä ja työkaluista sekä teknologiakehityksestä. Innostut ja motivoidut tiimin toiminnan sekä oman esihenkilötyösi jatkuvasta kehittämisestä. Alati kehittyvä Dynamics 365 edellyttää jatkuvaa osaamisen päivittämistä. Sinulla on näkemystä, miten voimme parhaiten valjastaa alustan uudet mahdollisuudet asiakkaiden hyödyksi & pysyä kumppanina kehityksen kärjessä.
 • Tahtoa kuunnella – Olet aidosti läsnä kohtaamisissa ja kuuntelet herkällä korvalla. Tiimisi hyvinvointi on ykkösprioriteettisi.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Merkittäviä projekteja kaltaistesi konkareiden seurassa – Meillä pääset osaksi rentoa mutta rautaisista ammattilaisista koostuvaa työyhteisöä, jossa sparripareinasi ovat liiketoiminnan, automaation ja pilvipalveluiden kehittämisen kokeneet tekijät. Asiantuntijuus on meillä arvossa ja toiminnan ytimessä. Olemme toimittaneet ERP-ratkaisuja pilvestä jo yli 10 vuoden ajan sekä kehittäneet omia Dynamicsin toimintaa tehostavia laajennuksia. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia, osin hyvinkin kansainvälisiä, suuria ja keskisuuria toimijoita, joille haluamme tarjota alamme parasta osaamista ja näkemyksellisyyttä. Olemme saaneet edelläkävijyydestämme myös tunnustuksia, joista viimeisimpänä Microsoftin myöntämä Finance Specialization -kumppanistatus.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Tämän linkin takaa löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää.
 • Joustavuutta ja hyvinvointia – Satsaamme paljon yrityskulttuuriimme, työhyvinvointiin ja työelämän joustoihin. Sinulla, kuten jokaisella efimalaisella, on mahdollisuus sovittaa arki joustavasti mieleiseksesi. Työskentelemme hybridimallin mukaisesti sekä etänä että toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Esihenkilönä näytät esimerkkiä myös läsnätyön hyödyistä ja järjestät säännöllisesti mahdollisuuksia live-kohtaamisille.

Mitä seuraavaksi?

Ota rohkeasti askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn-profiilisi oheisen linkin kautta 3.3.2024 mennessä.

Mikäli sinulla on mielessäsi kysymyksiä rooliin tai tekemiseemme liittyen, ota oitis yhteyttä Kaitsuun: Kai Lyytinen, Business Director, kai.lyytinen@efima.com.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 21.2.2024 - 3.3.2024
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://emp.jobylon.com/jobs/223782-efima-team-manager-microsoft-dynamics-365/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä