Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

System Safety Engineer / Operations Hämeenlinna, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

SYSTEM SAFETY ENGINEER

Vahvistamaan järjestelmäturvallisuus tiimiämme. Haemme turvallisuustekniikan asiantuntijaa vastaamaan tuotteidemme järjestelmäturvallisuudesta koko tuotteiden elinkaaren ajan. Tässä tehtävässä toimit osana asiantuntijatiimiä, joka mahdollistaa tuotteidemme järjestelmäturvallisuuden toteutumisen tuotekehityksestä koko elinkaaren loppuun.

Tehtäviisi kuuluvat ajoneuvojen ja asejärjestelmien tuotekehitys- ja toimitusprojekteissa tunnistaa, analysoida ja raportoida tuotteeseen liittyvät henkilö-, järjestelmä- ja ympäristöriskit sekä analysoida vaihtoehdot tunnistettujen riskien poistamiseksi tai vähentämiseksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (insinööri / DI). Aikaisempaa tuntemista toiminnallisesta- ja ohjelmistoturvallisuudesta pidämme etuna. Olet yhteistyökykyinen yli organisaatiorajojen, ja ymmärrät sekä sisäisen että ulkoisen asiakkaan tärkeyden. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Ensisijainen työntekopaikkasi on Hämeenlinna ja toissijainen Tampere. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti konsernin laajuisen etätyösopimuksen ansiosta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaavassa työyhteisössä sekä konsernimme henkilöstöedut. Tässä työssä pääset syventymään tuotteisiimme, jotka ovat teknologialtaan maailman kärkeä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Support Director Antti Tiesalo (040 869 6912) tai System Safety Manager Marko Jokio (040 869 6736).

Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 30.9.2022 mennessä.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 9.9.2022 - 30.9.2022
Sijainti: Hämeenlinna
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/system-safety-engineer-operations-hameenlinna-tampere/1782479/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä