Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SYSTEM ENGINEER/ SPECIALIST TUTKAJÄRJESTELMÄT, OPERATIONS, TAMPERE

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

Etsimme Tampereelle Systems & Integrations -yksikköömme passiivitutkajärjestelmäkehitykseen sinua,

System Engineer/Specialist

 

Olet tärkeässä roolissa tutka- ja radioteknisten valvontajärjestelmien kehitystiimissämme. Osallistut järjestelmäkehitykseen yhdessä eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa ja huolehdit ennen kaikkea kokonaisuuden toimivuudesta. Tekemisemme liittyvät monipuolisesti tutkateknologioihin – rautaan, RF:ään, elektroniikkaan, signaalinkäsittelyyn ja ohjelmistoihin. Pääasia on, että olet kiinnostunut näiden yhteensovittamisesta ja kehittämisestä uusien teknologioiden soveltamisen saralla tai saattamisesta valmiiksi tuotteeksi osana intohimoisesti teknologiaan suhtautuvaa porukkaamme. Meillä protoillaan, tutkitaan, simuloidaan ja testataan – ja kaiken keskiössä on tuotteemme MUSCL. Lisätietoa täältä: https://youtu.be/36N_6mC_qrc

Tässä työssä pääset hyödyntämään monipuolisesti insinöörishenkistä luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoa. Niiden lisäksi tarvitset pohjatietoja joko HW-suunnittelusta, elektroniikasta tai RF-elektroniikasta. Teknisen koulutustaustan lisäksi arvostamme aktiivista asennetta ja innokkuutta lähteä myös kentälle testaamaan järjestelmiä vaihtelevissa olosuhteissa. Lupaamme sinun pääsevän käyttämään osaamistasi monipuolisesti ja haastamme sinua oppimaan koko ajan lisää.

 

Puhumme mielellämme tarkemmin juuri sinun kiinnostuksen kohteistasi ja oppimistavoitteistasi!

Koska osallistunut laajasti ryhmämme tekemiseen, työnkuvaa voidaan muokata oman kiinnostuksesi mukaan. Meillä pääset näkemään työsi tulokset myös käytännössä, sillä osallistut järjestelmien kenttätestaukseen. Porukkamme on pääosin korkeasti koulutettua ja työmme teknologisesti vaativaa, joten lupaamme sinulle myös ammatillisesti hyvää sparria, haastetta ja oppimismahdollisuuksia. 

 

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan!

Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla! Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan osaamiseen perustuvaa palkkaa. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen. Tehtävän ja projektin luonne vaatii läsnäoloa Tampereella, vaikka meillä myös etäillään.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh 044 588 6109, parhaiten tavoitettavissa keskiviikkoisin 10-11.30 ja perjantaisin 9-11. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 9.11.2022 mennessä. 

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.10.2022 - 9.11.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/system-engineer-specialist-tutkajarjestelmat-operations-tampere/1821168/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä