Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

System Engineer

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

 

Haussa Tampereelle Systems-liiketoiminnan teknologiatiimiin SYSTEM ENGINEER, joka on  

  • säänkestävä mastoasiantuntija
  • kenttäkelpoinen standardi-ihminen
  • haponkestävä tuotteistaja ja tuoteviimeistelijä
  • kiinnostunut monipuolisista radiotaajuisista järjestelmistä

Etsimme siis radioteknisten tiedustelu- ja valvontajärjestelmien suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystehtäviin osaajaa, jolla on jo kerrytettyä kokemusta ja näkemystä ulkona käytettävien radioteknisten laitteiden suunnittelusta ja käyttöönotosta. Järjestelmämme ovat laajakaistaisia kompleksisia nykyaikaisin teknologioin tehtyjä kokonaisuuksia, sisältäen kaikki osa-alueet antenneista laajan signaalilaskennan läpi käyttöliittymään saakka. Projektistamme voit lukea lisää täältä.

Työ HW/RF-tiimissä on monipuolista ja pitää sisällään RF-laitteiden EMC- ja olosuhdetestien suunnittelua, tekemistä ja dokumentoinnista vastaamista. Standardeista vastaaminen kuuluu rooliin myös olennaisesti, mutta niitä ei tarvitse osata ulkoa, kunhan logiikka on joiltain osin tuttua. Pääset tekemään yhteistyötä alihankkijoidemme kanssa valmistuksen ja kokoonpanon valvonnan osalta. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta HW-, RF- taimekaniikkasuunnittelusta ja ymmärrät Labview/tms. mittalaitteiden ohjaamiseen käytettävää kieltä, pääset nopeammin vauhtiin. Lisäksi ohjelmistokehityksen toimiala- ja vaatimustenhallintakokemus auttavat sinua onnistumaan. Tässä tehtävässä pääset todella haastamaan osaamistasi ja kehittymään laajalla rintamalla. Erittäin sopiva tausta tähän tehtävään voisi olla esim. matkapuhelinverkon tukiasemien tai muiden RF-lähettimien/vastaanottimien käyttöönottojen kanssa pelaaminen. 

Tuoteryhmässämme (SIGINT Systems) on noin 30 huippuammattilaista tekemässä tutkasignaalitiedusteluun liittyviä asioita. Tiimistämme löytyy osaamistaustaa tekniseltä saralta, esimerkiksi laaja repertuaari antenneista, RF:stä, HW:stä, signaalinkäsittelystä ja moninaisista softateknologioista. Taustalta tiimimme koostuu pääsääntöisesti diplomi-insinööreistä ja muutamista tekniikan tohtoreista. Jos muilta kysytään, tiimimme taitaa olla eniten lähellä propellihattuja kaikista Systemsin tuoteryhmistä. Töitä tehdään Scrum-tiimeissä SAFe:n mukaisesti, ja ilmapiiri porukassa on erittäin hyvä! 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Odotamme sinua jo innolla joukkoomme. Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla! Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan osaamiseen perustuvaa palkkaa. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen. Etätyötkin onnistuvat roolissa osittain.

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta ja prosessista antaa rekrykumppanimme Kaisa-Maria Kokkonen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh 044 588 6109. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 26.5.2021 mennessä. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 7.5.2021 - 26.5.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/system-engineer-systems-tampere/1193076/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä