Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suunnittelupäällikkö – TECH

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ – TECH 

Haluatko olla mukana ohjaamassa ja kehittämässä Veikkauksen palveluiden laatua, asiakaskokemusta ja tehokkuutta? Sykkiikö sydämessäsi prosessien kehittäminen ja tiedolla johtaminen? Kiinnostaako sinua olla mukana käyttöönottamassa uutta ITSM-järjestelmää jolla tulemme ohjaamaan ICT-palvelutuotantoa Veikkauksessa tulevaisuudessa? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista!

Veikkauksen Peli- ja yritysteknologiatoiminnossa (TECH) sijaitsevassa Security and Operations Services (SOS)-yksikön vastuulla ovat Veikkauksen ICT-palvelutuotannon palveluhallintamallit ja pelijärjestelmien valvonta, operointi, häiriöhallinta sekä arvontatehtävät. Toimintaympäristömme on voimakkaasti muuttumassa ja kehittymässä. Haemmekin nyt joukkoomme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen suunnittelupäällikköä, joka auttaa Veikkauksen palveluhallintamallien kehittämisessä ja toteutuksen koordinoinnissa.

Päätehtäviisi kuuluu palvelutuotannon toimintamallien vaatimustenmukaisuudesta huolehtiminen, toimintamallien kehitys ja/tai fasilitointi, dokumentaatio, koulutus sekä mittaus ja raportointi. Työtä tehdään läheisessä yhteistyössä ICT-palvelutuotannon prosesseista vastaavien prosessiomistajien, ITSM-järjestelmästä vastaavan tiimin, liiketoiminta-asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. 

Edellytämme sinulta

 • Vahvaa käytännön kokemusta ja näyttöä ICT-palvelutuotannon prosessien kehitystehtävistä (esimerkiksi palvelupyyntöjen hallinta, tapahtumahallinta, häiriöhallinta, ongelmanhallinta, muutoshallinta ja/tai julkaisuhallinta)
 • Digitalisaatio- ja asiakaslähtöisyys-osaamista, millä palvelutuotannon prosesseja saadaan optimoitua ITSM/ESM-järjestelmässä
 • (Pien-)kehityshankkeiden/projektien ja/tai muutosjohtamisen koordinointikokemusta
 • Vuorovaikutus-, viestintä- ja dokumentaatiotaitoja
 • Analysointiosaamista
 • Itseohjautuvuutta, positiivista otetta sekä ”hands on” -asennetta 
 • Halua kehittää omaa sekä kollegoiden osaamista
 • Hyvää suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa

Katsomme eduksesi

 • Sertifioinnit ICT palvelutuotannon ja/tai palveluhallinnan alueilta (esim. ITIL/SIAM)
 • Kokemuksesi sertifiointiauditointeihin osallistumisesta (esim. ISO27001)
 • Osaamisesi Palvelutasosopimuksista (SLA) 
 • Referenssit ja/tai näytöt aiemmista vastaavista tehtävistäsi
 • Kokemuksen julkisesta hankinnasta sekä viranomaisyhteistyöstä
 • Kokemuksen kansainvälisessä ympäristössä toimimisesta

Tarjoamme sinulle

 • Itsenäisen ja vastuullisen työn Suomen suurimpiin kuuluvien kuluttajapalveluiden ja kansainvälisesti ainutlaatuisen tuotetarjoaman parissa
 • Monipuolisia haasteita ja erinomaisen tilaisuuden kasvattaa omaa osaamistasi
 • Motivoituneen, rennon ja aikaansaavan työyhteisön, jonka kanssa on ilo tehdä töitä.

Lisäksi Veikkaus tarjoaa kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut sekä viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön. Voit lukea lisää tästä. Fyysinen päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa, ja olemme mahdollistaneet myös joustavat hybridityöskentelyn toimintamallit. 

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, saat lisätietoja tehtävästä Tommi Romppaiselta, sähköpostitse (etunimi.sukunimi@veikkaus.fi) tai puhelimitse 0400648126 (puhelimella tavoittaa parhaiten torstaina 21.3 klo 10-11 ja tiistaina 26.3 klo 12-13).

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.4.2024 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 12.3.2024 - 17.4.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/suunnittelupaallikko-tech/2766287/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä