Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suunnitteluasiantuntija, TECH-toiminto

post_image

RekryilmoitusSuunnitteluasiantuntija, TECH-toiminto

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Suunnitteluasiantuntija, TECH-toiminto

Innostaako sinua ottaa vahva rooli peli- ja teknologiatoiminnon tekemisen lyhyen sekä pitkän aikavälin suunnittelussa ja seurannassa yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista! 

Etsimmekin nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen henkilöä auttamaan meitä saavuttamaan parempaa näkyvyyttä tulevaisuuteemme. 

Veikkauksen Peli- ja yritysteknologiatoiminnossa (TECH) sijaitseva CIO Office-yksikkö on keskeisessä roolissa toiminnankehityksen sekä palveluiden ja tekemisten tuotteistamiseen liittyvässä kehittämisessä sekä mittaamisessa. Muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössämme tarvitaan dynaamista henkilöä auttamaan toiminnon sekä koko Veikkauksen toiminnansuunnitteluprosessien toteuttamisessa sekä kehittämisessä. 

Päätehtäviisi kuuluu operoida ja fasilitoida Veikkauksen peli- ja teknologiatoiminnon (TECH) eritasoisia suunnitteluprosesseja sen kehityshankkeiden, toiminnan kehittämisen sekä operatiivisen toiminnan suunnittelun ja seurannan alueilla. Vastaat eri suunnitteluprosessien ja -käytänteiden operatiivisesta toteuttamisesta yhdessä eri vastuuroolien, tiimien ja yksiköiden kanssa. Pääset työskentelemään läheisesti yhteistyössä TECHin portfoliohallinnan, toiminnankehitysroolien, johtoryhmän sekä muiden avainroolien kanssa. Osallistut tarvittaessa vahvasti myös käytännön dokumentointiin, koulutukseen sekä tukeen suunnitteluun osallistuvien roolien henkilöiden avustamiseksi. Tehtävässäsi onnistumista vauhdittaa oma halusi ja kykysi kehittää sekä itseäsi että yhteistä tekemistämme.

Tehtävään valittava henkilö raportoi TECHissä sijaitsevan CIO Office-yksikön johtajalle.

Edellytämme sinulta 

 • aikaisempaa kokemusta teknologiatoiminnan toiminnansuunnittelun vastuutehtävistä
 • tietojärjestelmien ja niihin liittyvien palveluiden kehittämisen sekä toteutuksen ymmärrystä sekä osaamista
 • kokemusta dataan ja analytiikkaan liittyvistä tehtävistä
 • positiivista otetta sekä asennetta erilaisten henkilöiden, ryhmien ja tahojen kanssa toimimiseen
 • hyvää suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa

Katsomme eduksesi 

 • käytännön kokemus ICT-teknologian toiminnansuunnittelun vastuualueeseen liittyvistä tehtävistä, teknologioista ja datasta
 • osaamisen erilaisten lyhyen ja pitkän aikavälin suunnitteluprosessien operoinnista, fasilitoinnista, kehittämisestä, mittareista ja mittaamisesta
 • referenssit ja/tai näytöt aiemmista vastaavista tehtävistäsi 
 • kokemuksen julkisesta hankinnasta sekä viranomaisyhteistyöstä
 • liiketoiminta- ja rahapelialaosaamisen
 • kansainvälisessä ympäristössä toimimisen kokemuksen

Tarjoamme Sinulle monipuolisia haasteita, jatkuvaa uuden oppimista, toiminnan kehittämismahdollisuuksia sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtävän Veikkauksen ja rahapelaamisen monipuolisessa, vauhdikkaassa ja muuttuvassa maailmassa yhdessä innostavan, motivoituneen ja ammattitaitoisen teknologia-asiantuntijoiden verkoston kanssa. 

Lisäksi Veikkaus tarjoaa kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut sekä viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön, voit lukea lisää tästä. Fyysinen päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa, ja olemme mahdollistaneet myös joustavat hybridityöskentelyn toimintamallit. 

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.2.2024 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian. 

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, saat lisätietoja tehtävästä Marko Honkanen, sähköpostitse (etunimi.sukunimi@veikkaus.fi) tai puhelimitse 09 4370 5182. Puhelimella parhaiten tavoittaa pe 12.1. klo 12-13, pe 12.1. klo 16-17, ti 16.1. klo 11-12 sekä ke 17.1. klo 16-17.

Tehtävään valittavalta henkilöltä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.1.2024 - 4.2.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/suunnitteluasiantuntija-tech-toiminto/2620959/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä