Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suunnittelija (paikkatieto), Pohjanmaa-Kainuu

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Pohjanmaan-Kainuun luontopalvelut -yksikköön ajalle 1.6.-31.12.2021.

Toimit ArcMap-pohjaisen, Metsähallituksen rakennetun omaisuuden paikkatietojärjestelmä PAVE:n pääkäyttäjäverkostossa Pohjanmaan-Kainuun alueellisena pääkäyttäjänä. Pääkäyttäjäverkoston tehtävänä on priorisoida kehitysideoita ja suunnitella kehitysvaiheita, varmistaa järjestelmän hyödyntäminen käytännön tekemisessä sekä yhdenmukaistaa toimintatapoja. Alueellisena pääkäyttäjänä keräät kehitysideoita, osallistut määrittelyyn ja testaukseen, vastaat alueen 1st level käytöntuesta, valvot käyttöohjeiden noudattamista alueilla ja koulutat käyttäjiä sekä vastaat aineiston laadun parantamisesta. Lisäksi osallistut kevään aikana valmistuvan maastosovelluksen käyttöönottoon ja koulutukseen. Ajoittain työhön kuuluu tietojen keräämistä sekä niiden päivitystä PAVE-järjestelmään ja maastosovellukseen. Työ voi sisältää myös muita rakennetun omaisuuden ylläpitoon liittyviä tehtäviä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää paikkatietoon liittyvän alan koulutusta, ArcMap-osaamista ja -kokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta ja intoa kehittämiseen. Eduksi katsotaan kiinnostus retkeilyyn sekä rakennustekninen osaaminen. Tehtävät edellyttävät valmiutta työmatkojen tekemiseen, B-luokan ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tehtävän toimipaikka voi olla jokin Pohjanmaan-Kainuun luontopalveluiden toimipaikoista, esimerkiksi Kajaani, Kuusamo tai Oulu.

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.5.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat. Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa puistonjohtaja Sari Alatossava, puh. 040 801 4044 maanantaisin 19.3., 26.3. ja 3.5. klo 9-16 ja suunnittelija Vesa Simonen puh. 040 732 8271 torstaisin 29.4. ja 6.5. klo 9-16. 

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 12.4.2021 - 9.5.2021
Tarkennettu
sijainti:
Useita paikkakuntia
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/suunnittelija-paikkatieto-pohjanmaa-kainuu/1172192/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä