Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovellusvastaava: kuvantamiskeskus järjestelmätuki, Joensuu; määräaikainen (id6455)

post_image

RekryilmoitusTERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON 

Siun sotessa on haettavana Kuvantamisen järjestelmätukeen sovellusvastaavan sijaisuus 14.8.2022 mennessä.

Etsimme määräaikaiseen sijaisuuteen sovellusvastaavaa ajalle 5.9-18.12.2022 Kuvantamiskeskuksen järjestelmätukeen. Työntekijöitä tuessa on kolme. Tehtävässä suoriutumisessa edesauttaa työkokemus terveydenhuoltoalalta ja asiakaspalvelutehtävistä. Jos sinulla on kokemusta myös potilastietojärjestelmien tai toiminnan ohjausjärjestelmien asiakaspalvelu-/tukitehtävistä tai muista ICT-tukitehtävistä, edesauttaa se tähän tehtävään perehtymisessä.

Työtehtävät koostuvat erilaisista ongelmanratkaisutilanteista. Asiakkaat ottavat yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Työtehtäviin kuuluu mm. käyttäjätunnusten ja salasanojen hallinta, kuvien sähköinen arkistointi ja kuva-arkiston ylläpito, sekä Kanta-arkistointiin liittyviä tehtäviä. Tarkemmat työtehtävät muodostuvat työntekijän osaaminen huomioiden. Työaika on ma-pe klo 7-16 välillä ja työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä.

Tehtävään annetaan yksilöllinen perehdytys. Työssä menestyy hyvin, jos on motivaatio uuden oppimiseen, asiakaspalvelumyönteinen ja kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Haastattelut järjestetään 18.8.2022 ja työtehtävä täytetään 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 1 kk koeaika.

Jätä hakemus sähköisesti.

Lisätietoja antaa 2.8.2022 alkaen palvelupäällikkö Satu Rantala satu.m.rantala@siunsote.fi p. 013 330 3131.

Joensuussa 18.7.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 19.7.2022 - 14.8.2022
Sijainti: Joensuu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/siun-sote/sovellusvastaava-kuvantamiskeskus-jarjestelmatuki-joensuu-maaraaikainen-id6455/1650724/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toimialakokemus

IT
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä