Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovellussuunnittelija

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa. 

Omaatko energisen ja iloisen työasenteen, onko sinulla vahva SAP/ERP-osaaminen ja haluatko osaksi asiantuntevaa huipputiimiä? Oletko kenties Sinä etsimämme osaava ja kehitysorientoitunut sovellussuunnittelija?

Business Applications & Systems yksikkö vastaa Veikkauksen sisäisistä ICT-palveluista, ml. perustietotekniikkapalveluista, toiminnanohjausjärjestelmäratkaisuista sekä muista sisäistä liiketoimintajärjestelmistä. Yksikön vastuulla on noin 200 tietojärjestelmää ja sovellusta, joita tuemme, ylläpidämme ja kehitämme n. 20 rautaisen asiantuntijan joukolla. Yksikössämme on avoin yhdessä tekemisen kulttuuri ja aikaansaava, innostava ilmapiiri.

Haemme nyt ERP-Systems tiimiin kokenutta SAP ABAP-osaaja. Tiimin vastuulle kuuluvat nykyisen SAP-pohjaisen ERP-kokonaisuuden lisäksi mm. HR:n, myynnin ja logistiikan järjestelmäratkaisut, sekä niiden tuki, ylläpito ja kehittäminen. 

Tehtävässä vastaat Veikkauksen rahaliikenteen teknisestä ylläpidosta ja kehityksestä. Veikkauksen rahaliikenne (Money Flow) tuottaa peliautomaatin tuottamasta laskindatasta kirjauksia kirjanpitoon ja hallitsee kumppaneiden automaattien rahaliikennettä.

Rahaliikennetapahtumien ympärille on rakennettu rahaliikennettä tukevia tapahtumia, jotka ovat Veikkauksen toiminnalle tärkeitä, esim. sisäinen raportointi, peliautomaattien elinkaaren hallinta, kunnossapito ja valvonta.

Toimit läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan asiantuntijoiden ja vastuualueeseen liittyvien palvelutoimittajien kanssa ja apunasi sinulla on asiantuntevan työyhteisön ja tiimin vahva tuki työllesi.

Tehtävässä on hyödyksi myös SAP sovelluspuolen osaaminen, eritoten FI ja SD moduulien osalta.

Tehtävään voidaan sisällyttää myös muita järjestelmä- tai sovellusvastuita ja tehtävän sisältöä on tältä osin mahdollistaa tarkentaa, huomioiden tehtävään valitun henkilön osaamisen ja taustan.

Veikkaus on parhaillaan uudistamassa ERP-ratkaisuaan ja tehtävässä pääset vahvasti osallistumaan seuraavien vuosien aikana tapahtuvaan siirtymään uuteen SaaS-pohjaiseen ERP-ratkaisuun. Uuden ERP-teknologian valinta on vielä meneillään. 

Toivomme sinulta 

 • Kokemusta ja osaamista toiminnanohjausjärjestelmistä, etenekin SAP-ratkaisuista
 • Laajaa kokemusta ABAP-ohjelmoinnista 
 • Oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta
 • Ongelmanratkaisutaitoja, palveluhenkistä asennetta ja paineensietokykyä
 • Kykyä hallita useampia työkokonaisuuksia samanaikaisesti, tarkasti ja laadukkaasti
 • Kokemusta ICT-palveluiden tuottamisesta
 • Soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa kokemusta työelämästä

Katsomme eduksesi

 • Liiketoiminnan, erityisesti talouden prosessien ymmärrystä
 • O365 ja JIRA järjestelmä-osaaminen
 • Kokemusta laajoista ERP-käyttöönottoprojekteista
 • Kiinnostusta ja halua oppia uusia teknologioita

Tarjoamme Sinulle monipuolisia haasteita sisäisten ICT-palveluiden ja ERP-ratkaisujen parissa. Pääset tehtävässä osallistumaan aitiopaikalta toiminnanohjausjärjestelmä-kokonaisuuden uudistamiseen ja tulevaan käyttöönottoprojektiin. 

Veikkaus tarjoaa lisäksi kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut sekä viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön.

 • Päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Mahdollistamme myös joustavan etätyöskentelyn.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Lisätietoa tehtävästä antaa Axel Ek, Head of Business Applications & Systems, puh. 044 36 77 347, Ke 8.12 klo 13-14.

Lähetä hakemuksesi cv:n kera viimeistään 19.12.2021.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.2021 - 19.12.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/sovellussuunnittelija/1346995/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

SAP

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä