Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovelluskehittäjiä (Mainframe -teknologiat)

post_image

RekryilmoitusSamlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja matalahierarkkinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä.

Meitä on noin 350 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan esimerkiksi verkkopalvelujen suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen.

Etsimme osaamiskeskukseemme Espooseen tai Jyväskylään

Sovelluskehittäjiä (Mainframe -teknologiat)

Meille on tärkeää, että asiakaspankkimme pystyvät tarjoamaan omille loppukäyttäjilleen laadukkaita ja häiriöttömästi toimivia pankkipalveluita. Nyt haemme vahvistusta osaavaan ja todella ammattitaitoiseen joukkoon, jonka päivittäinen työ koostuu pankkijärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtävistä eri liiketoiminta-alueilla.

Toimintamme on tuotelähtöistä eli pääset perehtymään tiettyyn liiketoiminta-alueeseen ja toimimaan sen alueen asiantuntijana. Jaat osaamistasi myös muille tiimin jäsenille. Toimimme ketterän kehityksen periaatteita noudattaen ja pyrimme pitämään toimintamme mahdollisimman läpinäkyvänä sekä asiakkaan suuntaan että tiimin sisällä. 

Sovelluskehittäjän roolissa tarvitset vahvaa finanssialan asiantuntemusta joltakin liiketoiminta-alueelta (otto- tai antolainaus, maksujenvälitys, asiakastiedot ja kirjanpito tai hinnoittelu). Olet käyttänyt työssäsi Mainframe -teknologioita (esim. Cobol, JCL, Easytrieve, IMS) ja kykenet vaivatta kommunikoimaan suomen kielellä etkä pelkää tarvittaessa käyttää myöskään englannin kieltä. 

Meillä pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamista arvostetaan ja kehitetään. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla. Tällä hetkellä teemme töitä pääsääntöisesti etänä, mutta myös toimistolla työskentely on mahdollista. 

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää! Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esimieheltä Tuula Lahdelta, puh. 050 3309390. 

Toivomme hakemustasi 28.2.2022 mennessä osoitteessa https://samlink.fi/urapolku/.

Huomioithan, että rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen.

Oy Samlink Ab

Samlinkissa työskentelee yli 500 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä, Espoossa ja Jyväskylässä. www.samlink.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.1.2022 - 28.2.2022
Sijainti: Espoo, Jyväskylä
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/oy-samlink-ab/sovelluskehittajia-mainframe-teknologiat/1393265/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä