Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovelluskehittäjä Smart City -ratkaisujen pariin Saloon!

post_image
Rekryilmoitus

Hei sinä Devaaja – tule meille työkaveriksi Saloon!

Nyt olisi mahdollisuus päästä osaksi huippuammattilaisten joukkoa ja antaa oma panoksesi yhteiskunnallisesti merkityksellisten projektien toteuttamiseen! 

Sitowisellä me teemme älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden hyödyntämiseen. 

Meiltä löytyy toimipisteitä lähes kahdeltakymmeneltä paikkakunnalta, myös Salosta, jonne etsimme nyt lisävahvistusta. Toki työskentelemme joustavasti, mutta mielellämme näemme työkavereita myös toimistolla.

Tulevat työtehtäväsi liittyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan web-sovellusten kehitykseen (backend/frontend) asiakasprojekteissamme. Asiakkaitamme ovat valtionhallinto, kunnat ja kaupungit sekä yritykset. Supervoimiamme ovat ketteryys, käytettävyys, laatu ja automaatio – sekä Suomen kovin paikkatietoasiantuntemus. Meillä on pitkälle kehitetty kulttuuri ohjelmistoprojektien toteuttamiseen – Sitowisen Scrum on nimeltään SWACT.

TECH STACK

Toivomme, että sinulla on jonkin verran työkokemusta sovelluskehityksen parista. Arvostamme kokemusta avoimen lähdekoodin teknologioista ja pilvipalveluista. On hienoa, jos jokin alla olevista teknologioista on sinulle tuttu.

  • Ohjelmointikielet: .net -kehitys (C#), Java, JavaScript, Python
  • Backend: .net -kehitys (C#), Java, Php, Django   
  • Web-frontend: React, Angular, Javascript
  • Tietokannat: PostgreSQL, Oracle
  • Paikkatieto ja 3D: GeoServer, OpenLayers, PostGIS/PostgreSQL, R, Unity
  • Pilvialustat: Azure, AWS

Teknologiat ovat meille kuitenkin toissijaisia – uskomme vahvasti siihen, että koodari kuin koodari hoitaa homman kotiin, kun asenne, motivaatio, intohimo ja näyttämisen halu ovat kohdillaan. Haemme hyviä tyyppejä, emme pakasta vedettyjä täydellisiä devaajia.

 

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta. 

Sitowiseläiset saavat vapautta ja vastuuta sekä joustavat työajat ja tavat. Meillä on myös aktiivista kiltatoimintaa, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja oppeja kollegoiden kanssa monien eri aiheiden ympärillä. Monipuoliset työsuhde-etumme tukevat työntekijöidemme hyvinvointia ja meillä pääset kehittämään ja kehittymään.

Heräsikö mielenkiintosi? CV riittää hyvin keskustelun aloittamiseen, mutta kuulemme mielellämme myös tulevaisuuden ajatuksiasi, osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti, kuitenkin viimeistään 5.2.2023

Lisätietoja saat Anulta, puh. +358 44 427 9866 tai anu.elo at sitowise.com. 

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä.

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 20.12.2022 - 5.2.2023
Sijainti: Salo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/sovelluskehittaja-smart-city-ratkaisujen-pariin-saloon/1871681/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä