Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovellusasiantuntija smart city -ratkaisujen pariin

post_image

RekryilmoitusÄlykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden ennakkoluulottomaan hyödyntämiseen. Älykkyytemme ei kuitenkaan ole vain ykkösiä ja nollia. Se on kykyä kohdata ja kuunnella, oivaltaa ja uskaltaa.

Haemme nyt sovellusasiantuntijaa kehittämään kanssamme liikkumisen ja väylien älykkäitä IT-ratkaisuja.

Tulevat työtehtäväsi liittyvät web-sovellusten vaatiman AWS-ympäristön suunnitteluun ja konfigurointiin. Tulet suunnittelemaan järjestelmien ja sovellusten (erityisesti konttiteknologian) ylläpitoa ja operointia pilviympäristössä sekä kehittämään pilvialustan infraa yhdessä arkkitehtimme kanssa. Lisäksi tulet kehittämään jatkuvan integraation CI/CD-putkia ja optimoimaan palveluiden saavutettavuutta, skaalautuvuutta, tietoturvaa ja kustannuksia. 

Työskentelet 100 % allokaatiolla tiiviissä yhteistyössä monitoimittajayhteisön eri osapuolten kanssa osana Sitowisen tiimiä. Silloin tällöin sinulle tulee myös sovelluskehitystehtäviä web-sovelluksen kehittämiseen liittyen. Joskus eteen saattaa tulla myös ongelmanratkaisutilanteita Ansible-ympäristössä – toivottavasti et säiky näitäkään!

Asiakkaitamme Sitowisen Digitaalisissa ratkaisuissa ovat valtionhallinto, kunnat ja kaupungit sekä yritykset. Supervoimiamme ovat ketteryys, käytettävyys, laatu ja automaatio – sekä Suomen kovin paikkatietoasiantuntemus. Meillä on pitkälle kehitetty kulttuuri ohjelmistoprojektien toteuttamiseen – Sitowisen Scrum on nimeltään SWACT.

TECH STACK

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta joko sovelluskehittäjänä tai sovellusasiantuntijana työskentelystä AWS-ympäristössä. On hienoa, jos sinulta löytyy osaamista esimerkiksi seuraavista:

 • Pilvialustat: AWS sekä erityisesti AWS CloudFormation. 
 • Lisäksi kannattaa mainita, mikäli tunnet seuraavia AWS-palveluita: ECS Fargate, EC2, Lambda, RDS/Aurora, CodePipeline/CodeBuild/CodeCommit/ CodeDeploy, CloudWatch, ALB, S3, EFS, ECR, IAM
 • Ohjelmointikielet: Java, JavaScript, Python
 • Geoserver
 • REST-rajapintateknologia
 • DevOps: GitHub, Jenkins, Ansible
 • Apache, Tomcat, Nginx, Jetty
 • PostgreSQL, Oracle

Meille on tärkeää, että asenne, motivaatio, intohimo ja näyttämisen halu ovat kohdillaan. Haemme hyviä tyyppejä ennen kaikkea hyviä tyyppejä riittävällä teknisellä osaamisella varustettuna.

Muita hyödyllisiä taitoja ovat:

 • Hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
 • Palava intohimo ohjelmistokehitykseen sekä uuden oppimiseen
 • Positiivinen ote – ilon kautta onnistumiseen!

Asiantuntijamme työskentelevät ympäri Suomen useilla eri Sitowisen toimistoilla: Espoossa, Turussa, Tampereella, Salossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kotkassa ja Kouvolassa. Näiden lisäksi Sitowisellä on toimistoja muillakin paikkakunnilla, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä sijainnista riippumatta.

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme.

Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen monipuoliset työtehtävät sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 31.12.2021.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Kaisa Pusenius puh. +358 44 427 9003 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 3.12.2021 - 31.12.2021
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Salo, Tampere, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/sovellusasiantuntija-smart-city-ratkaisujen-pariin/1351958/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä