Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovellusasiantuntija ja tekninen paikkatietoasiantuntija smart city -ratkaisujen pariin

post_image

RekryilmoitusÄlykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden ennakkoluulottomaan hyödyntämiseen. Älykkyytemme ei kuitenkaan ole vain ykkösiä ja nollia. Se on kykyä kohdata ja kuunnella, oivaltaa ja uskaltaa. 

Haemme nyt sovellusasiantuntijaa ja teknisesti suuntautunutta paikkatietoasiantuntijaa kehittämään kanssamme liikkumisen ja väylien älykkäitä IT-ratkaisuja.

Haussa on kaksi henkilöä, joiden molempien työtehtävät liittyvät vahvasti paikkatietoaineistojen käsittelyyn ja hyödyntämiseen, paikkatietokantoihin, rajapintoihin sekä AWS-pilvipalveluympäristöön. On hienoa, jos sinulta löytyy osaamista esimerkiksi seuraavista tai joistakin näistä:

  • PostgreSQL/PostGIS
  • Pilvialustat: AWS, Docker-konttiteknologiat sekä AWS CloudFormation
  • Geoserver
  • Ymmärrystä paikkatietoaineistoista ja niiden käsittelystä
  • REST-rajapintateknologiat

Rooli 1 Sovellusasiantuntija: Työtehtäväsi liittyvät muutamaan asiakkaan ylläpidossa olevan tietojärjestelmän suunnitteluun ja kehitykseen sekä järjestelmiin liittyviin aineistotöihin, operointiin, tiedotukseen, tukeen, palvelupyyntöihin ja koordinointiin. Onnistuaksesi tehtävässä, sinulla tulisi olla yllä mainittujen lisäksi keskitason Java osaamista sekä perustason SQL-osaamista.

Rooli 2 Teknisesti suuntautunut paikkatietoasiantuntija: Työtehtäväsi liittyvät pääosin pilvipalveluissa (AWS) ajettaviin dataintegraatioprosesseihin (ETL-prosessit), joissa haetaan dataa lähdejärjestelmistä, muokataan sitä ja talletetaan käsitelty data tietovarastoon. Onnistuaksesi tehtävässä, sinulla tulisi olla lisäksi hallussasi perusteet FME (Feature Manipulation Engine) järjestelmästä sekä Python osaamista.

Molemmissa rooleissa työskentelet 100 % allokaatiolla tiiviissä yhteistyössä monitoimittajayhteisön eri osapuolten kanssa osana Sitowisen tiimiä (sama tiimi). Meille on tärkeää, että asenne, motivaatio, intohimo ja näyttämisen halu ovat kohdillaan. Haemme ennen kaikkea hyviä tyyppejä riittävällä teknisellä osaamisella varustettuna.

Muita hyödyllisiä taitoja ovat:

  • Hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Palava intohimo ohjelmistokehitykseen sekä uuden oppimiseen
  • Positiivinen ote – ilon kautta onnistumiseen!

Asiakkaitamme Sitowisen Digitaalisissa ratkaisuissa ovat valtionhallinto, kunnat ja kaupungit sekä yritykset. Supervoimiamme ovat ketteryys, käytettävyys, laatu ja automaatio – sekä Suomen kovin paikkatietoasiantuntemus. Meillä on pitkälle kehitetty kulttuuri ohjelmistoprojektien toteuttamiseen – Sitowisen Scrum on nimeltään SWACT.

Meillä työskennellään joustavasti. Toki toivomme näkevämme työkavereita myös toimistoillamme, joita meillä on ympäri Suomen useilla eri paikkakunnilla: Espoossa, Turussa, Tampereella, Salossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kotkassa ja Kouvolassa. Näiden lisäksi Sitowisellä on toimistoja muillakin paikkakunnilla, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä sijainnista riippumatta

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta. 

Sitowiseläiset saavat vapautta ja vastuuta sekä joustavat työajat ja tavat. Meillä on myös aktiivista kiltatoimintaa, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja oppeja kollegoiden kanssa monien eri aiheiden ympärillä. Monipuoliset työsuhde-etumme tukevat työntekijöidemme hyvinvointia ja meillä pääset kehittämään ja kehittymään.

Heräsikö mielenkiitosi? CV riittää hyvin keskustelun aloittamiseen mutta kuulemme mielellämme myös tulevaisuuden ajatuksiasi, osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi. Käsittelemme hakemusia sitä mukaa, kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti, kuitenkin viimeistään 5.3.2023.

Lisätietoja saat Janilta – Jani Riekkinen puh. +358 44 427 9138 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 26.1.2023 - 5.3.2023
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Salo, Tampere, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/sovellusasiantuntija-ja-tekninen-paikkatietoasiantuntija-smart-city-ratkaisujen-pariin/1911492/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä