Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovellusasiantuntija

post_image

Rekryilmoitus

Haemme sovelusasiantuntijaa pitkään sijaisuuteen! 

Sovellusasiantuntijana olet näköalapaikalla sosiaali- ja terveyspalvelujen tietotekniikan kehityksessä ja mukana implementoimassa uusinta tekniikkaa sosiaali- ja terveyspalvelujen käyttöön. Vastuualueenasi on Keusotessa käytettävät tietojärjestelmät. Työsuhteen alussa työpanoksesi painottuu suurimmalta osin Pegasos-potilastietojärjestelmän sovellustuki työhön. Tehtävään kuuluu vastata yhdessä kollegojen kanssa sovellusten ylläpitotehtävistä, käytön opastamisesta henkilöstölle sekä ongelmatilanteiden selvittelystä. Tehtävänkuvaan kuuluvat myös sovellusten ja toiminnan kehittämiseen liittyvät asiantuntijatyöt. 

Tehtävä sijoittuu Keusoten tietohallintoon ja vuoden 2023 aikana hyvinvointialueelle. Tietohallinto vastaa mm. asiakas- ja potilastietojärjestelmien sekä oheisjärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta sekä loppukäyttäjäkoulutuksista ja valmennuksesta. 

Työtä tehdään koko Keusoten alueella. Sovellusasiantuntijoilla on työpisteitä ympäri Keusotea ja tarpeen mukaan näissä kaikissa tulee työskennellä. Hyvinkäällä yhteinen isompi työtila. Tällä hetkellä sovellusasiantuntijat tekevät työtä myös etänä. Tehtävä tarjoaa Sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn aktiivisen tiimin jäsenenä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja sen kehittämiseen.

Työ sopii Sinulle, jos haluat kehittää ja kehittyä työssäsi ja innostut helposti myös uusista asioista. Otat nopeasti haltuun uusia asiakokonaisuuksia ja työvälineitä. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä parantamalla asiakkaan tuottamaa palvelua. Työtapasi on tavoitteellinen ja oma-aloitteinen. Arvostamme, että Sinulla on halu kohdata haasteita, nautit tiimityöskentelystä ja siedät nopeaa toimintaa. Toivomme lisäksi aikaisempaa toimimista pääkäyttäjätehtävissä tai vahvaa Pegasos potilastietojärjestelmän tuntemusta sekä hyviä ICT-taitoja. Edellytämme taitoa luoda hyvä yhteys erilaisiin ihmisiin ja ohjata heitä toimimaan sovittujen prosessien mukaisesti.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalan koulutus tai ict-alan koulutus tai pitkäaikaista työkokemusta sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalalta.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde 31.5.2025 asti. Aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2734,62 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.

Lisätiedot antaa vastaava ICT-palvelupäällikkö Jenni Anttila, puh. 050 497 2503, jenni.anttila@keusote.fi

Hakuaika päättyy 27.10.2022 klo 14.00.

  • Kontaktoimme hakijoita hakuaikana ja teemme mahdollisesti valintoja jo hakuaikana.
Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 13.10.2022 - 27.10.2022
Sijainti: Hyvinkää
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/keski-uudenmaan-sote-kuntayhtyma/sovellusasiantuntija/1815975/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

IT
Urheilu, viihde ja virkistys

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä