Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Solution Consultant, Dynamics 365 Sales

post_image

RekryilmoitusCRM-taituri! Etsitkö seuraavaa askelta urallasi?

Vuosi 2022 oli Power Platform -kehittäjillemme voitokas ja kasvumme jatkuu. Etsimme nyt vahvistusta palkittuun tiimiimme - olisitko se sinä?

Kiikarissamme on CRM:sta ja asiakastyöstä inspiroituva sovelluskonsultti Microsoft Dynamics 365 -projektiemme pariin. Rooli on meillä uusi ja sitä on mahdollista muokata aiemman kokemuksesi ja toiveidesi mukaisesti juuri sinun näköiseksesi. Pääset siis erinomaiselle kasvupaikalle rakentamaan ja oppimaan uutta!

Mitä teet

 • Toimit sovelluskonsulttina CRM-alueen asiakasprojekteissa, ylläpidossa ja jatkokehityksessä. Power Platform -tiimimme vastaa asiakkaidemme Dynamics 365 Customer Engagement -moduulien ja Power Appsien kehityksestä ja ylläpidosta. Toimimme merkittävien suomalaisten suurten ja keskisuurten yritysten kanssa.
 • Osallistut asiakkaiden CRM-kehitystarpeiden kartoittamiseen, laadit ratkaisuehdotuksia ja sparraat jatkokehitysmahdollisuuksien tunnistamisessa asiakkuustiimien kanssa sekä osallistut ratkaisun toteuttamiseen osana tiimiä.
 • Olet mukana tuotealueen palvelukonseptin ja Efiman CRM-osaamisen kehittämisessä. Tukenasi toimii koko Power Platform -tiimimme ja useat muut sparrikaverit mm. Dynamics 365 Finance ja SCM sekä myynti-, markkinointi- ja integraatiotiimeistämme.

Mitä tuot mukanasi

 • Teknistä käytännön CRM-osaamista sekä kokemusta Microsoft Dynamics 365 for Sales -ratkaisun parista. Muiden Dynamics 365 -moduulien ja CRM-alueen admin-tehtävien tuntemus on eduksi.
 • Osaamista CRM:n kehittämiseen ja hallinnointiin, sekä rohkeutta testata uusia menetelmiä, toimintatapoja ja työkaluja.
 • Paloa jatkuvaan oppimiseen ja halua kasvaa roolisi mukana. Roolillesi ei ole asetettu tiukkoja raameja – näet tämän ainutlaatuisena mahdollisuutena kehittyä ja kehittää. Olet halukas tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Sinulla on kiinnostusta laajentaa osaamistasi ja demonstroida se sertifikaattien avulla.
 • Yhteistyö- ja kommunikointitaitoja – työskentelet laajan sidosryhmän kanssa sekä talon sisällä että asiakkailla. Asiakasprojektiemme kieli on suomi, minkä vuoksi suomen kielen taito on tässä roolissa ehdoton.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Kehittämiseen ja kokeiluun kannustavan ilmapiirin – Efima on digitaalisen muutoksen ja automaation edelläkävijä. Kannustamme asiantuntijoitamme jatkuvaan kehittämiseen sekä uusien työkalujen rohkeaan hyödyntämiseen. Meillä pääset toteuttamaan uusimpia teknologioita yhdessä Suomen parhaimmistoon kuuluvien liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaisten kanssa.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin ja parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää: https://www.efima.com/tyopaikat/tarinoita
 • Joustavuutta ja hyvät edut –Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset. Molemmat toimistomme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla, joten toimistopäivinä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.

Mitä seuraavaksi?

Tartu tilaisuuteesi ja ilmoita itsestäsi meille viimeistään 15.2.2023 oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti pitkin hakuaikaa.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistämme ja tekemisestämme antaa Pekka Nöyränen. Pekan tavoitat puhelimitse 050 562 3702 & meilillä pekka.noyranen@efima.com.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 27.1.2023 - 15.2.2023
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: pekka.noyranen@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365 Sales
Microsoft D365

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä