Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Tester

post_image

RekryilmoitusFUTUNIO Oy vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. 2020 liikevaihtomme oli n. 9,4 M€ ja osaavassa joukkueessamme on yli 50 ammattilaista.

Kuulumme kansainväliseen Total Specific Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimiala-

 spesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana. Katso lisää meistä ja asiakastarinoistamme www.futunio.fi sekä

 www.totalspecificsolutions.com.

Haemme kehittyvään ja kasvavaan toimintaamme lisää ammattilaisia. Oletko Sinä meidän tuleva

Software Tester

Tule rakentamaan kanssamme asiakkaillemme digitalisaation ja automaation avulla tulevaisuuden ratkaisuja! Etsimme nyt Ohjelmistotestaajaa mukaan tiimiin, joka kehittää palveluja työttömyyskassa-asiakkaillemme. 

Testaajana olet tärkeä osa tuotekehitystiimiämme vastaten palveluiden toiminnallisesta testaamisesta, käyttöliittymätestausautomaation kehittämisestä, sekä määriteltyjen toiminnallisuuksien oikeellisuuden varmistamisesta. Continuous delivery ja Continuous integration ovat sinulle tuttuja. 

Ymmärrys ohjelmoinnista tukee työskentelyäsi. Osaamisesi kasvaessa sinulla on mahdollisuus kehittyä tuotteidemme kovaksi asiantuntijaksi, jonka osaamista arvostetaan sekä sisäisesti että asiakasrajapinnassa. 

Odotamme sinulta lisäksi: 

  • Halua kehittyä työssäsi ja saada asioita aikaan 
  • Tarkkuutta, tavoitteellisuutta ja halua kehittää laadunvarmistusta 
  • Kykyä jäsentää ja ottaa haltuun monimutkaisiakin kokonaisuuksia 
  • Vahvoja tiimitaitoja niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien parissa 
  • Soveltuvaa alan koulutusta, sekä vähintään 3 vuoden kokemusta testauksen ja/tai testiautomaation parissa 
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa 
  • Jonkin testiautomaatio-frameworkin hallintaa

Tarjoamme sinulle työpaikan toimialan johtavassa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan tapoihin toimia. Meillä saat lisäksi rinnallesi tiimin, jossa on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista sekä lämminhenkisen työyhteisön, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme palveluun, luotettavuuteen, jatkuvaan kehittämiseen ja toistemme auttamiseen. Pidämme myös työn ja vapaa-ajan tasapainosta. 

Jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta 26.03.2021 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä Senior Consultan, Headhunter Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi ja puh.050-4348140.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 11.3.2021 - 26.3.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/asiakasyritys-target-headhunting-oy/software-tester-pk-seutu-futunio-oy/1150671/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä