Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Developer

post_image

RekryilmoitusHaluatko luoda uutta? Oletko edelläkävijä? Olemme suomalainen huipputeknologian toimija, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Nyt etsimme joukkoomme vahvistusta Production Methods testiautomaatio kehittäjän & ylläpitäjän tehtäviin

Työpäiväsi koostuu muun muassa seuraavanlaisista tehtävistä:

  • Testiautomaatiokehittäjän tehtävät, työkaluketjun hallinta. 
  • Linux / Robot Framework ja Windows / NI TestStand & LabView testiautomaatio. Pääkäyttäjä/tekninen tuki projekteille eri testijärjestelmissä tai niiden osakokonaisuuksissa. 
  • Projektityötä tuotteiden testiautomaatiokehityksessä. 
  • Testijärjestelmän dokumentaatio ja käyttöönotto, GaGe / Cpk analyysi, tietokantaohjelmointi, testisekvenssikehitys ja julkaisuprosessi. 
  • Tuotantojärjestelmien käyttöönotto (on-site EMS) sekä tekninen tuki ja dokumentaatio. Testausjärjestelmien vuotuinen ylläpito.

Näillä taidoilla menestyt tehtävässä:

  • Aiempaa kokemusta SW & HW osalta
  • Python 
  • GitLab 
  • Ymmärrys tuotantometodeista painottuen testerikehitykseen ja testausautomaatioon

Tervetuloa mukaan huipputeknologian maailmaan – jo yli 35 vuotta!

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.2022 - 9.1.2023
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-wireless-oy/software-developer/1853946/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Python

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä