Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Developer

post_image

RekryilmoitusSoftware Developer

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haluatko olla osa kiehtovia ja ainutlaatuisia ohjelmistokehitysprojekteja? Onko sinulla intoa oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella? 

Haemme Hämeenlinnaan

Software Developeria

Etsimme nyt uransa alkuvaiheessa olevaa ohjelmistokehittäjää, joka haluaa liittyä Patrian 20 hengen huippuosaajista koostuvaan tiimiin. Tehtävässäsi pääset työskentelemään edistyksellisten asejärjestelmien ja ajoneuvo-ohjelmistojen parissa yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa.

Patrian ohjelmistokehitysprojekteissa pääset osallistumaan kaikkiin ohjelmistokehityksen vaiheisiin. Meillä työskennellessäsi et keskity ainoastaan valmiiden vaatimusmäärittelyiden toteuttamiseen, vaan myös dokumentaatioon ja testitapausten luomiseen. Työskentelet pääasiassa tuotekehityksen parissa Scrum-viitekehyksen mukaisesti. Mielenkiintoiset projektit ovat pitkiä ja tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. 

Millaista osaajaa etsimme?

Henkilöä, joka on kartuttanut jonkin verran kokemusta ohjelmistokehityshankkeista ja jolla on ymmärrystä sulautettujen ohjelmistojen toimintatavoista ja toteutustekniikoista. Koulutustausta ohjelmistokehityksen alalta on tähän tehtävään erittäin hyvä lisä kuten vähintään puolen vuoden työkokemus alalta.

Valitulla henkilöllä tulee olla:

  • C++ kielen hallinta
  • Ymmärrys Qt-työkalusta
  • Halu oppia uusia työkaluja
  • Hyvät tiimityötaidot
  • Sujuva englannin kielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti

Lisäksi on eduksi, jos sinulla on tuntemusta seuraavista:

  • SQL-tietokannat
  • CAN-väylät tai ajoneuvoteknologia

C++ kielen osaaminen on tärkein taito, muut pääset oppimaan meillä. Tässä työssä pääset kasvamaan ja kehittymään alan ammattilaiseksi. 

Mitä tarjoamme

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy viikonpäivä 26.11.2023, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen puhelimitse 050 4071231 tai sähköpostitse ext-sari.rantanen@patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

 Miksi Patria?

 

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.11.2023 - 26.11.2023
Sijainti: Hämeenlinna
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/software-developer/2528861/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C++

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä