Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Developer

post_image

RekryilmoitusHaemme jatkuvasti kokeneita devaajia kasvavaan joukkoomme työskentelemään monipuolisten ohjelmistoratkaisuiden sekä integraatioiden parissa asiakastoimeksiannoissamme. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ohjelmistoratkaisujen kehitystyöstä ja useimmat kehittämämme web-sovellukset ovat liiketoimintakriittisiä, pyörittävät suuria datamääriä ja niissä on laajoja integraatioita. Tavoitteenamme on aina tehdä loppukäyttäjää parhaiten ja helpoiten palveleva ratkaisu. Asiantuntijoihimme kuuluu UX-suunnittelijoita, palvelumuotoilijoita ja liiketoimintakonsultteja, jotka ratkovat asiakkaidemme haasteita aina ensisijaisesti järjestelmien käyttäjiä ajatellen.?Toteutamme usein ratkaisuja, joissa olemassa olevien ydinjärjestelmien päälle luodaan toimintaa sujuvoittava ja asiakaspalvelua parantava käyttäjäystävällinen portaali tai käyttöliittymä.

 

Fellowmindilla arvostamme yhteistyötä ja pyrimme vahvasti ketterään ohjelmistokehitykseen

Tiimityö on meille tärkeää ja meillä pääset osaksi innostavaa yhteisöä, joka tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia oppia uutta ja jakaa osaamista. Useimmiten toimit osana tiimiä, jossa työskentelet yhdessä muiden kehittäjien kanssa - Apps & Innovations -nimellä kulkevasta devaajaporukastamme löytyy jo lähes 60 huippuosaajaa ja integraatiotiimissämmekin kollegoita on lähes 20. Työskentelemme asiakastiimeissä, joten laajemmissa projekteissa voi olla työskentelemässä yhtä aikaa useampia tiimejä, jotka vastaavat esim. business-järjestelmistä, integraatioista, BI:stä ja web sovelluksista. 

Osaamisessamme Fellowmindilla yhdistyvät asiakasymmärrys sekä uusin teknologiaosaaminen ja palvelumuotoilun ammattiaito. Pyrimme vahvasti ketterään ohjelmistokehitykseen rakentaaksemme asiakkaillemme innovatiivisia palveluita ja ratkaisuja, jotka ovat laajennettavissa sekä joustavasti muokattavissa, sillä haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa jatkuvaa kehitystyötä, ei vain yksittäisiä projekteja. Olemme keskeisten ohjelmisto- ja ratkaisutoimittajien kumppani ja tunnemme syvällisesti muun muassa Microsoft-ekosysteemin, mukaan lukien Azuren pilivipalvelut ja Microsoft Dynamics 365 -ratkaisuperheen. Toteutamme mobiili- ja verkkoratkaisuja, käyttöliittymiä, integraatioita, tietoalustoja sekä sovelluksia yksinkertaisista toimintosovelluksista räätälöityihin ratkaisuihin. Backendit ovat useimmiten toteutettu .NET alustalla.

"Jos työ Fellowmindilla kiinnostaa, älä anna sen estää, että keskitymme pääasiassa Microsoft-teknologioihin. Työskentelemme myös muiden teknologioiden ja monipuolisten ratkaisujen parissa - erilaisia rooleja riittää kyllä." - Mats Hägglund

Profiilisi

Olet jo jonkin verran kokemusta kerryttänyt koodari ja sinulta löytyy kokemusta modernien ratkaisujen rakentamisesta ketterässä ohjelmistosuunnitteluympäristössä. Roolimme ovat muokattavissa vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten kuulemme mieluusti, mikä saa juuri sinut pysymään motivoituneena työssäsi ja meititään yhdessä, mikä voisi olla urakehityksellesi oikea suunta Fellowmindilla. 

Tehtävät voivat painottua front-end-, back-end-, full-stack- tai  integraatiokehityksen pariin.

Oleellisia taitoja sekä ominaisuuksia tehtävissä menestymiseen ovat mm.

  • Back-end kehitys .NET -alustalla C#:lla 
  • Kokemus viimeisimmistä web-kehyksistä (React/Angular/Aurelia)
  • Kokemus Azure -pilvipalveluista
  • Integraatioiden, tietovirtojen ja API -rajapintojen ymmärrys
  • DevOps -ympäristön tuntemus
  • Tykkäät kirjoittaa hyvää koodia tiimissä
  • Hyvä käytettävyys on sinulle arkipäiväistä
  • Näppituntuma fiksusta testikattavuudesta
  • Hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi - navigoit ketterästi liiketoiminnan ja teknologian välillä

Lisäksi hyödyksi on aiempi kokemus mentoroinnista ja low-code/Power Platform kehityksen parista. Tärkeintä on se, että omaat kiinnostusta asiakasprojekteissa työskentelyä kohtaan, tahdot olla mukana kehittämässä työskentelytapojamme sekä jaat positiivisen ja kehittymishaluisen asenteen kollegoidesi kanssa. Puhallamme yrityksenä yhteen hiileen ja joustamme tiukan paikan tullen. Fellowmindin asiakastyössä keskeisenä teemana on, että olemme paikalla vielä silloinkin kun helpot työt on tehty.

 

Miksi Fellowmind?

Me Fellowmindilla haluamme haastaa pinttyneitä uskomuksia ja kannustammekin kollegoitamme kuuntelemaan, saamaan äänensä kuuluviin ja jakamaan erilaisia näkökulmia. Tutkimme yhdessä mieleen juolahtavia ideoita ja ravistelemme perinteisiä tapoja tehdä asioita.

Uskomme vastuuseen ja vapauteen; kukin on vastuussa omasta työstään ja pääsee toteuttamaan sitä parhaaksi katsomallaan tavalla. oma tiimisi on kuitenkin aina tukenasi. Etätyö on tietenkin täysin ok – keskimäärin hybridimallilaiset käyvät toimistolla parina päivänä viikossa. Voit työskennellä siis joko kotitoimistolta käsin tai millä tahansa toimistollamme, jotka löytyvät Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Lahdesta, Vaasasta, Seinäjoelta, Kuopiosta, Jyväskylästä sekä Oulusta.

Ihmiset ovat tekemisemme ytimessä ja satsaamme paljon ihmisten hyvinvointiin ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Haastavien ja vaihtelevien hankkeiden lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua Fellowmind Academyn parissa tai voit halutessasi suorittaa erilaisia sertifikaatteja. Tavoitteemme on, että marraskuisena maanantaiaamuna töihin tulo ei nosta ahdistuksen tai ärsytyksen tuntemuksia, sillä työn ja vapaa-ajan suhteen täytyy olla kuosissa ja työn mukavaa.

 

Kiinnostuitko keskustelemaan kanssamme lisää?

Aloituksen suhteen olemme hyvin joustavia. Voit lähettää meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn -profiilisi yhteystietojen kera. Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://career.fellowmind.fi/jobs/2444112-software-developer
Yhteydenotto: riikka.ketola@fellowmind.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft
Angular
React
C#

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä