Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Developer

post_image

RekryilmoitusEtsimme nyt ohjelmistokehittäjiä työskentelmään modernien teknologioiden parissa. Edellytämme sinulta varsinkin JavaScript ja C# osaamista, muut ohjelmistokielet katsotaan eduksi. Osaaminen SQL tietokannoista on myös eduksi.

Luckyfoxin työntekijän erottaa rautaisesta asenteesta sekä halusta oppia aina uutta. Meillä pidetään hauskaa ja tehdään asioita rennolla otteella, mutta ammattimaisesti. Luckyfoxilla pääset kehittämään uusia palveluita sekä kehittämään omaa ammattilaisuuttasi nykyaikaisissa projektiympäristöissä. Tarjoamme läpinäkyvän kannustavan palkan, hyvät työsuhde-edut sekä aidosti työntekijöistä välittävän ilmapiirin. Meille yhdessä tekeminen ja hyvä fiilis ovat asioita joihin panostamme!

Luckyfox on lyhyessä ajassa kasvanut kahden hengen yrityksestä lähes kymmenen hengen ohjelmistotaloksi. Yrityksenä olemme vasta matkamme alkumetreillä, joten meillä pääset luomaan ja kehittämään yritystä avainroolissa. Tavoitteenamme on rakentaa työpaikka, josta voimme kaikki olla ylpeitä!

Kerro rohkeasti osaamisestasi ja liity vauhdikkaiden kettujen joukkoon ja lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@luckyfox.fi

Pinterest
Luckyfox Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Oulu
Linkki: www.luckyfox.fi
Yhteydenotto: rekry@luckyfox.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Luckyfox kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft
C#
Javascript

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä