Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Architect

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme nyt Tampereelle

Software Architectia

ohjelmisto- ja järjestelmäkehitykseen keskittyvään yksikköön. Meillä suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan elektroniikkaa, ohjelmistoja ja järjestelmiä tilannetietoisuuden, kyberin, sensoriteknologian, signaalinkäsittelyn ja häiveteknologian alueilta. Ryhmä on keskittynyt ohjelmistokehitykseen ja tekeminen ulottuu vedenalaisesta maailmasta maanpäällisiin taistelunjohto-, valvonta- ja simulaattorijärjestelmiin, joissa käsitellään muun muassa sensori-, paikka- ja säätietoa. Yksi tuotteistamme on mm. Patria DOME.

Työtehtäväsi tulevat sisältämään esim.: 

Tehtävässä pääset suunnittelemaan ja johtamaan järjestelmän rakentamista. Toimit osana kehitystiimiä ja itsekin osallistut mahdollisimman paljon hands-on toteuttamiseen, pääpainon ollessa kuitenkin laajemmassa järjestelmätason suunnittelussa. Kommunikoit sisäisesti eri sidosryhmien kanssa ja toimit tarvittaessa ulkoisessa asiakasrajapinnassa. Haluat ymmärtää kokonaisuuksia ja palastella niitä valitun arkkitehtuurin mukaisesti. 

Käynnissä olevissa projekteissa on yleisimmin käytetty taustajärjestelmän puolella Javaa ja Kotlinia terästettynä sopivilla ohjelmistokehyksillä ja konteilla. Arkkitehtiroolissa pääset vaikuttamaan teknologiavalintoihin ja toteutustapoihin. 

Millaista osaajaa etsimme?

Sinulla on haluja ja kykyä suunnitella laajoja kokonaisuuksia. Sinulla on ohjelmointitaustaa ja ymmärrystä arkkitehtuurista. Työkaluihisi on voinut kuulua esim. C#, Python, erilaiset konttiratkaisut (mm. Docker, Kotlin, Terraform) tai Java. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit asiakasyhteistyöstä. Viihdyt pitkäikäisissä projekteissa, joissa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään olemassa olevia tuotteita.

Valitulla henkilöllä tulee olla:

  • Laaja-alaista osaamista ohjelmistotekniikan alueelta
  • Kykyä suunnitella ohjelmistoteknisiä kokonaisuuksia tavalla, joka mahdollistaa järjestelmien ylläpidon ja jatkokehityksen
  • Taitoa olla mukana toteuttamassa ja ohjaamassa järjestelmän toteutusta 
  • Halua ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa yhteistyössä muun organisaation kanssa
  • Sujuva suomen ja englannin taito niin suullisesti kuin kirjallisesti

Lisäksi on eduksi, jos sinulla on:

  • Ymmärrystä tai kokemusta pilvipalveluista kuten Azure tai AWS

Työn luonteen vuoksi osa projekteista on pääosin paikan päällä tehtäviä – etenkin perehdytysvaiheessa. Päästyäsi vauhtiin ja riippuen projektista on sinun mahdollista työskennellä myös osittain etänä. Työ saattaa sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Tehtävässä on 50/50 etätyömahdollisuus. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 7.4.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen joko puhelimitse +358 504071231 tai sähköpostitse ext-sari.rantanen@patriagroup.com 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 26.3.2024 - 7.4.2024
Sijainti: Tampere
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/software-architect/2790969/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
C#
Python

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä