Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sinustako Support Developer Exoven tiimiin?

RekryilmoitusOletko koodari, joka kaipaa tehtävänkuvaansa jotain uutta? Haluaisitko olla tekemisissä enemmän suoraan asiakkaiden kanssa ja antaa kommunikaatio- ja ongelmanratkaisukykyjesi loistaa? Jos sinua kiinnostaa kasvattaa teknistä ja it-alan asiakastyöhön liittyvää ammattitaitoasi, meiltä löytyy sopiva rooli sinulle Support Developerina!

Tukitiimissämme on paikka auki uudelle frendille, jolta löytyy jo muutaman vuoden kokemus koodaushommista ja intoa kehittää osaamistaan edelleen asiakastyön puolella. Tiimimme koostuu tällä hetkellä kolmesta tukiasiakkuuksista vastaavasta henkilöstä, jonka lisäksi kanssasi työskentelee tiiviisti useampi devaajatiimi. Support Developerina ratkot asiakkaiden erinäisiä verkkopalveluiden ylläpitoon liittyviä tukipyyntöjä Exoven tukitiimin etulinjassa. Tässä roolissa pääset nauttimaan työsi jäljestä välittömästi!

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä – meillä onkin erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään.

Mikä homma?

Tässä hommassa pääset sukeltamaan monipuolisesti verkkopalveluiden ylläpidon ja kehityksen maailmaan. Työsi tärkeimpiä tehtäviä ja tavoitteita on

  • Reagoida asiakkaiden tukitarpeisiin ja ratkaista niitä. Tällaisia tehtäviä ovat esim. äkillisten ongelmatilanteiden ratkaisu, pääkäyttäjän tukeminen ja erilaiset muutospyynnöt.
  • Ratkaiset kevyempiä tukitikettejä sujuvasti, taaten nopean ja sujuvan palvelun asiakkaalle.

Tehtävässä tarjoamme sinulle puitteet ammatilliseen kehittymiseen ja kannustamme sinua eteenpäin uratoiveitasi kuunnellen. Pääset keräämään itsellesi arvokasta tietotaitoa Exoven senioriosaajilta, sekä oppimaan monipuolisista asiakkuuksista ja niiden toimialoista. Itsenäinen työote on tehtävässä eduksi, mutta tuemme myös oppimistasi ja etenemistäsi matkan varrella. 

Työskentely meillä tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen. Voit tehdä työtä sinulle parhaiten sopien joko toimistolta tai etänä, saaden molemmissa tilanteissa tukea kollegoiltasi. Viestit ja vitsit lentävätkin meillä ahkerasti päivän mittaan niin slackissä kuin kasvotusten ja meillä harvoin on tylsiä hetkiä.

Millaista frendiä etsimme?

Etsimme sinua, jos olet jo muutaman vuoden verran tehnyt kehittäjän hommia. Sinulla on hanskassa perus Linux- ja Git-taidot, eikä servereillä navigointi tai päivitysten hoitaminen ole sinulle uutta. Eduksi katsotaan mahdollinen kokemus julkaisujärjestelmistä kuten Drupal tai WordPress sekä kokemus Reactista, Nodesta tai PHP:sta.

Hyvä palveluasenne, vahvat kommunikaatiotaidot sekä suomen kielen taito ovat tärkeitä toimiessasi asiakasrajapinnassa. Oletamme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimmearvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveesi hakulomakkeen kautta viimeistään 16.1.2022. 

Pinterest
Exove logo

Tietoja

Hakuaika: 29.12.2021 - 16.1.2022
Linkki: https://www.exove.com/fi/tyopaikat/sinustako-support-developer-exoven-tiimiin/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Exove kotisivut

Tagit

Omat tagit

support
developer

Exove:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä