Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Signaalinkäsittelijä, vedenalaiset järjestelmät

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com. 

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Haemme Tampereen toimipisteeseemme

SIGNAALINKÄSITTELIJÄÄ

vedenalaisten valvontajärjestelmien kehitysprojekteihin Underwater Systems -tuoteryhmässä. 

Akustiset sensorijärjestelmämme muodostuvat sekä aktiivisista että passiivisista järjestelmistä, joissa audiosignaalinkäsittelyn menetelmät ovat olennaisessa osassa mm. antennijärjestelmien keilanmuodostuksessa sekä kohinan ja häiritsevien lähteiden poistossa. Signaalinkäsittelyn ja data-analyysin menetelmiä hyödynnämme myös useiden analyysinäkymien laskennassa, automaattisessa havainnon muodostuksessa ja kohteen tunnistuksessa ennen kuin havainnot tietoineen syötetään reaaliaikaiselle seurantajärjestelmällemme. Tämän reaaliaikaisen laskentaketjun loppupäässä ovat operaattorit, jotka suorittavat operatiiviset tehtävänsä ja järjestelmän optimoinnin käyttöliittymämme kautta.

Etsimme nyt tiimiimme henkilöä, joka tuntee monipuolisesti signaalinkäsittelyn eri menetelmiä yllä kuvatuissa laskentaketjuissa. Odotamme sinulta laaja-alaista osaamista ja kokemusta Matlab-ohjelmistosta ja -ohjelmoinnista. Olet pitkäjänteinen ja pystyt soveltamaan oppimaasi. Lisäksi pystyt miettimään ja tarkastelemaan isoa kokonaisuutta, mutta sinulla on myös halua tarttua käytännön tekemiseen ja olla mukana testauksessa.

Kokemus seuraavista osa-alueista katsotaan eduksi:

– Signaalien havaitseminen ja paikantaminen sensoriryhmillä

– Monen kohteen seurannan menetelmät

– Koneoppimisen menetelmät

– Data-analyysimenetelmät

– Vedenalainen akustiikka

Pääset osaksi 30 hengen rentoa laaja-alaista tiimiämme, jossa on asiantuntijoita niin mekaniikan, elektroniikan kuin signaalinkäsittelyn saralta. Saat kollegoiksesi alan huippuosaajia, joten takaamme, että pääset kehittymään ammatillisesti. Osallistut tuotekehitys- ja asiakasprojektien eri vaiheisiin, joten saat laajan kokonaiskuvan järjestelmiemme toiminnasta erityislaatuisessa toimintaympäristössä. 

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/avoimet-tyopaikat mahdollisimman nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeistään 17.4.2021 mennessä. Työsuhteen edellytyksenä on hyväksytty turvallisuusselvitys. 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa. Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnelin Ulla Kauppi, 050 466 1062 tai ulla.kauppi@eezy.fi.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 26.3.2021 - 17.4.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/signaalinkasittelija-vedenalaiset-jarjestelmat-systems-tampere/1161648/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä