Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

(Senior) System Specialist / Systems, Tampere

post_image
Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com


Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.


Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!


Haemme vahvistusta Tampereelle Passive Coherent Location -ryhmään tehtävään (SENIOR) SYSTEM SPECIALIST, PASSIVE RADAR SYSTEMS


Etsimme radioteknisten tiedustelu- ja valvontajärjestelmien suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystehtäviin monipuolista osaajaa. Taustastasi riippuen tehtävänkuva voi olla esim. järjestelmäsuunnittelu, RF- tai antennisuunnittelu- tai signaalinkäsittelypainotteinen, mutta tärkeintä on kokonaisen tutkajärjestelmän keskeisten periaatteiden ymmärtäminen sekä hyvä osaaminen tai oppimishalu liittyvistä teknologioista. 


Alla avainsanoja tehtävässä tarvittavien osaamisten/teknologioiden yms. osalta. Jos oma tutkasi havaitsee ja tunnistaa yhden tai mielellään useamman kohteen saatat olla etsimämme henkilö.

  • Radioaaltojen etenemismekanismit eri taajuusalueilla
  • Antennien ja antenniryhmien toiminta
  • Sähkömagneettinen simulointi antenneille ja tutkakohteille
  • Lähetinten ja vastaanotinten järjestelmätason parametrit
  • Radioyhteyksien mitoitus ja analysointi linkkibudjetin tai tutkayhtälön avulla
  • RF-komponenttiketjujen mitoitus: vastaanottimessa herkkyyden ja dynamiikan näkökulmasta, lähettimessä lähetystehon, hyötysuhteen ja spektrin puhtauden näkökulmasta.
  • A/D- ja D/A-muunninten toiminta ja digitaalisen signaalinkäsittelyn perusteet
  • Tutkan aaltomuotojen suunnittelu ja analysointi
  • Radiosignaalien modulaatiomenetelmät
  • Teknologian demonstrointi käytännön mittauksin varhaisessa kehitysvaiheessa


Järjestelmämme ovat kompleksisia nykyaikaisin teknologioin tehtyjä kokonaisuuksia, sisältäen kaikki osa-alueet antenneista laajan signaalilaskennan läpi käyttöliittymään saakka. Projekteistamme esimerkkinä voit lukea lisää täältä.


Ryhmässämme (PCL Systems) on noin 30 huippuammattilaista tekemässä passiivitutkajärjestelmiin liittyviä tutkimus, tuotekehitys ja toimitusprojekteja. Tiimistämme löytyy osaamistaustaa monelta tekniseltä saralta, kuten antenneista, RF:stä, HW:stä, signaalinkäsittelystä ja moninaisista softateknologioista.


Tehtävässä onnistumiseen vaaditaan sekä vahvaa teoreettista osaamista että käytännön kokemusta. Parhaan taustan hommaan antaakin soveltuvan alan korkeakoulututkinto ryyditettynä aiemmalla vastaavalla työkokemuksella. Älä kuitenkaan epäröi, jos olet vasta urasi alkutaipaleella. Toivomme lisäksi sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, jolla vastaat omasta erityisalueestasi tiimin tuella. Tiimissämme pärjää parhaiten tekniikasta syttyvä, pitkäjänteinen ja huumorintajuinen henkilö.


Haluaisitko olla osa tarinaamme?


Odotamme sinua jo innolla joukkoomme. Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla! Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan osaamiseen perustuvaa palkkaa. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen. Etätyötkin onnistuvat roolissa osittain.


Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta ja prosessista antaa rekrykumppanimme Kaisa-Maria Kokkonen p. 044 588 6109 Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 14.1.2022 mennessä.


Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 13.12.2021 - 14.1.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/senior-system-specialist-systems-tampere/1358059/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä